BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Tavastgatan 26B

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 5553
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo i söderlyornas söderlya mitt på Mariaberget. Detta varma trevliga hem med enorm karisma söker nu efter en ny ägare.  Ytan var tidigare en kontorslokal och genomgick 2012 en totalrenovering då den gjordes om till bostad. Sedan dess har den varsamt tagits om hand och är än i dag i nyskick. Bostaden är belägen i entréplan med två fönster mot pittoreska Tavastgatan mitt på Mariaberget. Dess öppna planlösning gör den perfekt för socialt umgänge, med fullutrustat kök och stort vardagsrum/sovrum. Möjlighet finns att hyra garage för 1750kr/mån.

Är du intresserad av att se bostaden? Vänligen gör intresseanmälan på hemsidan för bästa möjliga service.

 

Entré med vackert marmorgolv och gott om förvaringsutrymmen i intilliggande kapprum.

Mycket fint, helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grå/svart klinkergolv. Badrummet har även en generös badrumsspegel ovanför det stora handfatet, infällda spotlights med dimmerfunktion samt rymlig dusch med glasvägg.

Lägenheten är en studio med öppen planlösning vilket ger en känsla av rymd. Intill köket finns en generös matplats för upp till 6 personer. Skulle tillställningen bli större är det bara att flytta festen längre in i lägenheten. Köket är helt i vitt med vita köksluckor och vitt kakel ovanför den ljusa köksbänken. Fullutrustat med keramikhäll, inbyggd ugn i rostfritt stål, helintegrerad diskmaskin och köksfläkt också den i rostfritt utförande. Köket och matplatsen har vitmålade väggar och marmorgolv.

I lägenhetens hjärta finns vardagsrummet/sovrummet. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som vardagsmöblemang. I rummet finns även idag en stor garderob som efter överenskommelse kan lämnas kvar till den nya  ägaren. Rummet har vitmålade väggar och ekparkettgolv, ljusinsläpp kommer från två fönster som vetter mot mysiga Tavastgatan.

Till lägenheten hör ett förråd. Förrådet nås från lägenheten.