BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johannelunds Trädgårdsstad

Rabattvägen 38, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomnande hall med vitmålade väggar, direkt innanför den gedigna säkerhetsdörren ligger ett snyggt och praktiskt svart klinkergolv som följs av ett vackert parkettgolv. I hallen hatthylla för avhängning samt två rymliga garderober samt ett städskåp.

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng, vackert trägolv och vitmålade väggar. Trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti i öster mot lugnt gräsparti mellan fastigheterna. I rummet finns en generös garderobsvägg med gott om förvaringsutrymme.

Ljust och trevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från glasdörr och flertalet fönster. Vardagsrummet har öppen planlösning med köket vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet nås lägenhetens underbara balkoing i syd/östläge.

Invid vardagsrummet finns ett vitt, modernt och högkvalitativt kök från Ballingslöv, arbetsbänkar i rostfritt stål samt svart granit. Fullutrustat med elspis, köksfläkt, diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Matplatsen intill rymmer 6-8 personer.

Hekaklat badrum med vitkaklade väggar och svartgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod och spegel samt badumsskåp, dusch med vikdörrar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm.