BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Kvarngränd 9, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3063
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfin och vattennära 2:a på expansiva Kvarnholmen. Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. På halvön skapas nu en citynära stadsdel med eftertraktad skärgårdskänsla. Var med och följ hur en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar växer fram.

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfull ekparkett kombineras med ljusa väggar och generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Luftigt och inbjudande!

Vidare erbjuds ett smakfullt kök med full maskinell utrustning, utmärkt förvaring bakom vit och stilren köksinredning samt utrymme för en trivsam middagsplats, antingen inne, eller ute på den mysiga balkongen. Lägenhetens sovrum känns rogivande och inrymmer dubbelsäng samt platsbyggd och praktisk förvaring. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och rymmer större soffgrupp och/eller övrigt önskat möblemang. Stort och bekvämt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Boendet erbjuder ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Från exempelvis takterrassen kan man njuta av panoramautsikt över Saltsjön och hela Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inget mer att önska!

Ett hem att trivas i helt enkelt - varmt välkommen på visning!

- Citynära 2:a med skärgårdskänsla
- Förening med magnifik takterrass och garage som nås från hissen
- Välplanerad och ljus
- Stor inglasad balkong
- Ett stenkast från havet
- SL-båt tar dig till Nybrokajen på ynka 15 minuter
- Smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd