BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll - Bromma

Masugnsvägen 60

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.395.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna eleganta och smart planerade etta, som imponerar med både stil och funktion. Bostaden håller genomgående hög standard med smakfulla och moderna materialval. Den genomtänkta planlösningen skapar en luftig atmosfär och ett härligt ljusflöde tack vare stora fönster som ger en känsla av rymd. Köket är stilrent och kommer från vedum, komplett med kvalitativa vitvaror från Electrolux.

Det rymliga allrummet är lättmöblerat och inbjuder till både avkoppling och socialt umgänge. Badrummet är generöst tilltaget med vita kaklade väggar, grått klinkergolv och en egen kombimaskin, vilket ger extra komfort i vardagen. Lägenheten har dessutom en härlig uteplats som rymmer soffgrupp– perfekt för att njuta av lugna morgnar eller trevliga kvällar utomhus.

Lägenheten är noggrant planerad för att maximera varje kvadratmeter, vilket skapar en mycket funktionell och trivsam bostad.

Här bor du i ett växande område intill Bällstaviken i södra Mariehäll med gångavstånd till Sundbybergs stadsliv och trevlig promenadstråk. Brf 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan BV, hiss finns. Lägenhetsnummer 21002. Föreningen Brf Pråmen.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia Triple Play. .

Ekonomi

Pris 2.395.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 3 247 kr (värme, kallvatten. ingår. Obligatorisk tillägg på 220kr/mån för tv/bredband. Varmvatten och hushållsel ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Allmänt

Brf Pråmen är belägen vid Bällstaviken i södra Mariehäll med gångavstånd till Sundbybergs stadsliv. Föreningen består av sammanlagt fyra trapphus, Masugnsvägen 52-64. Här finns114 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en grönskande innergård som vetter mot strandpromenaden och vattnet.

Till Sundbybergs centrum med restauranger och service är det cirka en kilometer. Med tvärbanan precis utanför porten tar du dig dit på 3 minuter och att åka till Alviks t-bana tar 7 minuter. Från din bostad är det gångavstånd till Bromma Blocks och den kommande tvärbanelinjen mot Kista.

Det tidigare industriområdet blir en spännande och livfull stadsdel. I området finns det förskolor, skolor och service. Här bor du intill den nya strandpromenaden och grönskande parker. Här blir livet enkelt och bekvämt, nära allt du behöver.

Parkering

Parkeringsgarage byggs under kvarteret och alla trapphus har direktaccess hit. Garaget nås via infart från Karlsbodavägen och här finns laddningsplatser för elbilar. Plats för cyklar finns på entréplan i speciellt cykelrum, samt i källaren och på gården. I föreningen finns 42 st garageplatser i gemensamhetsanläggning som beräknas kosta 1 500 kr/månad varav 14 st för elbilsuttag 1 800 kr/månad. Det finns även 1 MC-plats i gemensamhetsanläggning som beräknas kosta 500 kr/månad.

Renoveringar

Då fastigheterna uppfördes 2023 är inga renoveringar utförda eller planerade.

JM erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

 

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.