BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornstull

Verkstadsgatan 10

  • 1 rum och kök
  • 43 kvm
  • 2.995.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Verkstadsgatan 10!

Här har ni det unika tillfället att utveckla denna bostadsrättslokal med beviljat bygglov att göras om till en bostadsrätt. Med denna välplanerade lägenhet kan ni enkelt omvandla den till en tvåa med öppen planlösning om så önskas, se förslag på ny planlösning bland dokumenten. Lägenheten är belägen i en vacker 30-talsfastighet med mycket god ekonomi med väldigt låg belåning som avspeglar sig i den låga månadsavgiften. 

Utanför fastigheten möts du av förmodligen områdets trevligaste gata med grönska och ett fantastiskt läge där puls kombineras med lugn i trendiga Hornstull. Närhet finns till både naturmiljöer, trevliga restauranger, shopping och bara ett stenkast bort finner ni småbåtshamn och badplatser på Långholmen och Reimersholme.

Säljaren har fått en offert för en totalrenovering av bostaden, kontakta ansvarig mäklare för mer information. 

Ta chansen till denna alldeles unika möjlighet att omvandla ert egna boende, precis som ni vill ha det, mitt i trendiga Hornstull med allt runt hörnet utanför ytterdörren. 

Välkomna hem! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Lägenhetsnummer 10019. Föreningen Brf Turbinen 27.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi

Pris 2.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 1 858 kr (värme, vatten och kabel-tv ingår). Andel i föreningen är 2.81202 %.

Driftskostnad

Totalt 250 kr/mån (3 000 kr/år) varav El 250 kr/mån. Driftskostnader kan variera beroende på egen förbrukning, val av leverantörer och antal boende. .

Lägenhetens nettoskuldsättning

2 853 kr Siffrorna härrör från årsredovisningen 2023.

Bostadsrättsföreningen
Brf Turbinen 27 (äkta)

Organisationsnummer
716419-4131

Byggår
1931

Antal lägenheter
18 st

Antal lokaler
Föreningen upplåter 1 lokal med hyresrätt samt 1 bostadsrättslokal.

Månadsavgiften
Ca 1858 kr/mån inklusive värme, vatten

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns tvättstuga samt förråd.

Uppvärmning
Fjärrvärme

Belåning per kvadratmeter
581 kr/kvadratmeter

Överlåtelseavgift
1433 kr, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
573 kr/pant 

Pantsättningar
Bostadsrättslokalen är inte pantsatt.

Områdesbeskrivning

Hornstulls läge på Södermalm är mycket centralt med direkt närhet till vatten och grönska samt en mångfald av butiker och caféer.

Här kombineras liv och rörelse med ett avslappnat klimat vilket inbringar en genuin och härlig kultur som särskiljer dessa kvarter från andra delar av stan. Att du samtidigt lätt kan finna lugn kring promenadstråken och parkerna längs Bergsunds strand, Södermälarstrand och Skinnarviksberget tillsammans med Långholmens och Tantolundens populära badplatser har gjort Hornstull till ett av innerstadens mest eftertraktade områden att bo i. Hornstulls nya galleria Hornhuset har precis fyllt ut Hornstull med fler butiker, caféer och populära restauranger. Bra kommunikationer finns också inom nära räckhåll som t.ex. T-banans röda linje eller 4:ans buss som går över till Kungsholmen och vidare genom city samt buss 66 som korsar hela Södermalm. Här finner ni även flygbussen som tar er till Arlanda på ca 40 minuter. Med bil är det snabb access till E4:an, både norrut och söderut.

Det finns många populära restauranger och caféer i närheten, bland annat Tjoget, Bitza, Barbro, Café Dello och Lasse i Parken.