BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Brommaplan

KLÄDESVÄGEN 34

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna eleganta och smart planerade etta, som imponerar med både stil och funktion. Bostaden håller genomgående hög standard med smakfulla och moderna materialval. Den genomtänkta planlösningen skapar en luftig atmosfär och ett härligt ljusflöde tack vare stora fönster som ger en känsla av rymd. Köket är stilrent och kommer från HTH, komplett med kvalitativa vitvaror från Siemens.

Det rymliga allrummet är lättmöblerat och inbjuder till både avkoppling och socialt umgänge. Badrummet är generöst tilltaget med vita kaklade väggar, grått klinkergolv och en egen kombimaskin, vilket ger extra komfort i vardagen. Lägenheten har dessutom en stor balkong på 12 kvm som enkelt kan användas som ett extra rum under de varmare månaderna – perfekt för att njuta av lugna morgnar eller trevliga kvällar utomhus.

Lägenheten är noggrant planerad för att maximera varje kvadratmeter, vilket skapar en mycket funktionell och trivsam bostad.

Här bor du i den eftertraktade Brf Bromma Tracks, en stabil förening med god ekonomi och ägd mark. Den gemensamma innergården är en grön oas med sittgrupper, grillplatser och en gemensam pool som förgyller sommardagarna. Det soliga sydvästläget skänker ljus till både lägenheten och innergården, vilket bidrar till en behaglig boendemiljö.

Läget är svårslaget, bara ett stenkast från Brommaplan. På bara 1-2 minuter når du tunnelbanan, vilket ger dig möjlighet att sova lite längre på morgonen. Brommaplan erbjuder ett brett utbud av närservice, inklusive matbutiker, apotek, systembolag, restauranger och träningsmöjligheter. Här finns också ett stort urval av busslinjer och T-banans gröna linje som snabbt tar dig in till city.

Området bjuder dessutom på närhet till natursköna promenadstråk. På cirka 10-15 minuters promenadavstånd ligger Judarskogens naturreservat, ett område med varierad natur, vackra strövområden och sjön Judarn, som vintertid bjuder på skridskoåkning. På sommaren kan du ta ett dopp vid Ängbybadet eller Solviksbadet, båda med mysiga sandstränder. För den som gillar att vara aktiv finns även promenad- och joggingspår runt Lillsjön och Kyrksjön.

Här erbjuds en bostad som kombinerar stil, komfort och en utmärkt placering – ett hem att trivas i året runt!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 4, hiss finns. Föreningen Brf Bromma Tracks.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi

Månadsavgift 2 862 kr (värme & kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 180 kr/mån tillkommer avseende TV och bredband ingår). Andel i föreningen är 0.28 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Brf Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening som huserar i kv Linneduken i Stockholms populära närförort Bromma. SSM Fastigheter har uppfört 249 nyproducerade bostäder om 1-4 rok som är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Utöver det finns också en gemensam innergård med en härlig pool i soligt läge och ett tillhörande poolhus. Den generösa innergården erbjuder både grönska och sittgrupper i en social konstellation.

Föreningsform

Bostadsrättsförening
Beskattas som: Privatbostadsföretag (äkta)

Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2019-12-16).

Kabel TV
De fria marksända kanalerna ingår i månadsavgiften.

Elavtal
Föreningen har ett gruppavtal för el med Mälarenergi. Avtal för enskilda lägenheter kan inte sägas upp vid in-/ utflytt.

Värme
Fastigheten värms upp med fjärrvärme via vattenburna radiatorer.

Fastighetsförsäkring
Föreningen har tecknat en fastighetsförsäkring hos Brandkontoret, från och med 1 februari 2020 ingår bostadsrättstillägg.

Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Com hem som leverantör för fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät. Avgift för bredband 1000/1000 om 180 kr/mån läggs som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften.

Bilplats
80 garageplater under gården. Hyra av garagaplats kostar 1250 kr/mån och hyra av utomhusplats kostar 750 kr/mån. Generellt är kön till garage kortare än utomhusparkeringarna. Idag finns lediga parkeringsplatser (kontrollerat 2019-07-01)

Gemensamma utrymmen
Det finns lägenhetsförråd i källaren, en till varje lägenhet samt barnvagnsrum/ rullstolsrum, cykel förråd och en tvättstuga i hus 40. Ett källsorteringsrum för glas, plast, metall och papp finns intill garaget.

Gemensam innergård med utomhuspool, solterrass och en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Under gården finns ett parkeringsgarage med ca 80 p-platser och en bokningsbar poolbil. Ett tiotal parkeringsplatser finns utomhus.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
455 kr

Antal lägenheter i förening: 249
Ägande i föreningen: Styrelsen beslutar i enskilda fall om juridiska personer.
Delat ägande godkännes.

Energideklaration
Energideklaration finns

Övrigt
Varmvatten- och elförbrukning mäts individuellt och faktureras bostadsrättsinnehavaren, tillkommer på månadsavin för avgiften.

Allmänt om föreningen
Föreningen består av fem byggnader, ett tornhus på 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 respektive 6 våningar med totalt 249 bostadsrättslägenheter.

Områdesbeskrivning

Brommaplan är ett centralt beläget område i västra Stockholm, som utgör en viktig knutpunkt för både kollektivtrafik och service. Området är en del av Bromma, ett stadsdelsområde känt för sina grönområden, trivsamma bostadsområden och småstadskänsla, trots närheten till Stockholms innerstad.

 

Kommunikation

Brommaplan är en viktig trafikknutpunkt med goda kommunikationer. Här stannar tunnelbanans gröna linje, vilket ger snabb och enkel tillgång till centrala Stockholm. Resan till T-centralen tar cirka 20 minuter. Brommaplan är även en viktig bussterminal med flera busslinjer som förbinder området med bland annat Ekerö, Vällingby, och Solna, samt andra delar av Bromma. För bilburna är närheten till E4:an och E18 ett stort plus, vilket gör det lätt att ta sig både till och från Stockholm.

 

Service och handel

Runt Brommaplan finns ett brett utbud av service och handel. Här hittar man matbutiker som ICA och Coop, apotek, systembolag, banker och flera restauranger och kaféer. Det finns även mindre butiker och specialaffärer som täcker de flesta vardagliga behov. För större shoppingutbud ligger Bromma Blocks och Vällingby Centrum en kort bil- eller bussresa bort.

 

Fritid och grönområden

En av Brommaplans främsta fördelar är närheten till natur och grönområden. I närheten ligger Judarskogen och Kyrksjölötens naturreservat, som erbjuder fina promenad- och joggingmöjligheter. Dessutom ligger populära Mälaren med sina badplatser bara en kort cykeltur bort. För den sportintresserade finns också Bromma Golfklubb och Åkeshovs simhall och gym i närheten.

 

Bostäder och boende

Området runt Brommaplan präglas av en blandning av bostadstyper. Här finns både flerfamiljshus och villor, med en variation av arkitektoniska stilar från olika tidsepoker. Området är populärt bland både barnfamiljer och äldre, tack vare sin lugna miljö, goda serviceutbud och närhet till skolor och förskolor.

 

Skolor och förskolor

För barnfamiljer är Brommaplan ett attraktivt område tack vare det goda utbudet av skolor och förskolor. Här finns både kommunala och privata alternativ, som exempelvis Nya Elementar, en av Stockholms mest anrika skolor, samt flera mindre förskolor i närområdet.

 

Sammanfattning

Brommaplan är ett trivsamt och välbeläget område med en stark småstadskänsla trots sin närhet till storstaden. Med utmärkta kommunikationer, bra service och närhet till både natur och stadsliv erbjuder Brommaplan ett bekvämt och attraktivt boende för många.