BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Johan Skyttes Väg 214c

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • 2.450.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika och påkostade ett rum och kök på 33 kvm med en charmig spansk balkong, belägen i hjärtat av Älvsjö. Denna moderna bostad färdigställd 2023 erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet.

När du kliver in i lägenheten möts du av en imponerande takhöjd på 2,75 meter som ger en luftig känsla och en fantastisk rymd. De stora fönstren som sträcker sig från golv till tak släpper in ett generöst flöde av naturligt ljus och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Det stilrena köket från Ballingslöv har ostronbejga luckor och är elegant integrerat med bänkskiva i granitkeramik samt utrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens och smarta förvaringslösningar, vilket gör det både praktiskt och attraktivt. Här kan du laga goda måltider och njuta av middagar med vänner och familj

Bostaden har en spansk balkong i bästa söderläge där du får plats med ett caféset. Här kan du njuta av solens bästa timmar. 

Badrummet är en riktig dröm, helkaklat med stilrena stora plattor Bricmate i granitkeramik. Lyxig kommod och spegelskåp i valnöt från Haven, moderna detaljer från Tapwell (takdusch, blandare, m m), duschvägg från Macro Design, handdukstork samt en kombi tvättmaskin och torktumlaren från Siemens. Spotlights i taket kan styras via app (Plejd). Med en smart layout och praktiska detaljer har badrummet allt du behöver för en bekväm vardag.

Som boende i detta centralt belägna hus har du nära till tågstation, busshållplatser, butiker, restauranger och grönområden, vilket gör denna lägenhet till ett perfekt val för dig som vill ha allt och lite till.

Här får du en unik och stilfull bostad med alla faciliteter du kan önska dig, i ett av Älvsjös mest attraktiva områden. Välkommen hem!

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Föreningen BRF Hillebarden i Älvsjö.

Ekonomi

Pris 2.450.000 kr. Månadsavgift 2 187 kr (Värme, kallvatten ingår). Andel i föreningen är 1.4286 %.

Driftskostnad

Totalt 420 kr/mån (5 040 kr/år) varav El 150 kr/mån, Vatten/Avlopp 100 kr/mån, Försäkring 170 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Föreningen
Brf Hillebarden består av 32 bostadsrätter samt en lokal (uthyrd av STC gym).

Fastigheten/Marken
Föreningen äger marken

Byggnadsår
2023

Uppvärmning 
Bergvärme

Ventilation
Mekanisk från luftsventilation med värmeåtervinning

TV och Bredband
Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal med Telenor för TV (grundutbud) och bredband (500/500 Mbit/s) via fiber. 
Avgiften om 165 kr/mån är ett obligatoriskt tillägg.

Förråd
Denna lägenhet har ett förråd i källaren.

Parkering/Garage
I föreningen finns en lätt tillgänglig garage under huset med 15 parkeringsplatser varav alla har laddboxar.

Det större parkeringsplatserna (10 st) i garaget kostar 2 100 kr/mån. (ej ink el)
Det mindre parkeringsplatserna (5 st) kostar 1 900kr/mån. (ej ink el)
  
Gemensamma utrymmen
Barnvagnsrum, cykelrum
Föreningen har även en mysig innergård mot Segervägen. Föreningen har även cykelförvaring på gården.

Ägande
Juridisk person godkänns som medlem
Delat ägande godkänns 

Lägenhetens nettoskuldsättning

471 438 kr

Överlåtelseavgift
1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Övrigt
Lägenheterna uppvärms med vattenburen golvvärme
Digitala lås samt säkerhetsdörr
Huset har el och varmvatten mätare installerade till varje lägenhet

Områdesbeskrivning

Älvsjö - Nära både stad och natur
Älvsjö är en dynamisk blandstad med lägenheter, villor, arbetsplatser, idrotts- och fina rekreationsområden. I Älvsjö kan du enkelt fly det hektiska stadslivet och söka ro i de omgivande naturområdena. Promenera längs grönskande stigar, njut av frisk luft i parker och skogar, och låt naturen vara din fridfulla reträtt. Här finns bland annat anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också omtyckta Långbro Värdshus för brunch eller middag. I närområdet finner ni populära Älvsjöskogen och fina Långsjön med dess badstrand. Vintertid då istjockleken tillåter plogas även en skridskobana upp på sjön. I stadsdelen finns ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, mataffärer och mycket bra allmänna kommunikationer. Närheten till stadens pulserande hjärta innebär att du har omedelbar tillgång till kulturella evenemang, restauranger och shopping. Älvsjö är en plats där stadens bekvämligheter möter naturens mångfald.

Älvsjö Torg – En knutpunkt
Älvsjö Torg är ett levande centrum som ligger i direkt anslutning till Älvsjö station och stod klart hösten 2014. På ett par minuter hittar du här i stort sett allt du behöver. Välsorterad Coop-butik med generösa öppettider, klassiska Vivels konditori, bank, optiker, frisör, vårdcentral, apotek och dygnet-runt-gym för att nämna några exempel. Ett stenkast bort ligger medborgarhuset med bibliotek.

Utmärkta kommunikationer - Sex minuter från Söder
Om du värdesätter goda kommunikationer, promenadavstånd till butiker och service samt närhet till city, så kan du knappast bo bättre än i Älvsjö. Älvsjö resecentrum med den arkitektoniskt spännande anläggningen rymmer inte bara pendeltågstrafik utan omfattar även en rad busslinjer.
En pendeltågstur till Stockholm Central tar 10 minuter och Stockholm Södra vid Medborgarplatsen tar inte mer än sex minuter. I sydlig riktning är du i Södertälje på en dryg halvtimme och Nynäshamn på strax under en timme. Numera går det bland annat direkttåg till Arlanda och Uppsala. Det planeras också för tunnelbana i Älvsjö. Den gröna linjen till Hagsätra ska förlängas till Älvsjö, och en ny tunnelbanelinje ska dras mellan Fridhemsplan och Älvsjö, med stationer i Liljeholmen, Årstaberg, Årstafältet och Östberga.

Skolor och barnomsorg
Har du barn finns här en handfull förskolor på promenadavstånd och flera grundskolor i närområdet, såväl kommunala som privata.