BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma

Tappvägen 31 F

  • 3.5 rum och kök
  • 82 kvm
  • 5.495.000 kr / Bud
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en av Annedals mest unika lägenheter. En nyproducerad hörnlägenhet (2021) med en stor terrass om ca 17 kvm i fritt läge och en fantastisk uteplats om ca 30 kvm! Här bor du med en modern och genomtänkt planlösning, stora fönsterpartier och utmärkt förvaring.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftigt och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Kök och vardagsrum har en klassisk och tidlös design och köket är utrustat med bra förvaring, kyl/frys, ugn och micro i högskåp samt diskmaskin. Härifrån når man både terrassen och den härliga uteplatsen. Hall, sovrum och badrum har en mer privat del med flera stora skjutdörrsgarderober. Master bedroom har även en utgång till den rymliga uteplatsen. Helkaklat badrum med dusch, tvätt och torkmaskin, handdukstork. Hallen är rymlig och välkomnande med bra förvaring. Lägenheten är registrerad som en 3.5 rok av föreningen men disponeras av säljaren som en 4 rok.

Lägenheten ligger på bästa adress i skyddat läge med ca 4 meter upp från gatuplan. Från uteplatsen når du den gemensamma innergården som erbjuder en grön oas perfekt för lek och umgänge. Framför huset kommer det nya Bullerbytorget att byggas, klart sommaren 2022 med olika terrasser för möjligheter lek och växter.

Det underbara läget med vackra Bällstaån som man kan glimta från terrassen ligger ett stenkast bort och skapar en fantastisk atmosfär och livskvalitet som tillsammans med lägenhetens otroliga utemiljö, härliga sällskapsytor ger ett unikt boende utöver det vanliga. På andra sidan Bällstaån ligger Sundbybergs centrum med Signalfabiken samt utmärkta kommunikationer.

- Unik gavellägenhet
- Stor terrass om ca 17 kvm och stor uteplats om  ca 30 kvm!
- Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- Genomtänkt och modern planlösning
- Klassisk och tidlös design
- Nyproducerad fastighet 2022
- Skyddat läge ca 4 meter upp från gatuplanet
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Flera stora skjutdörrsgarderober
- Mysig innergård perfekt för lek och umgänge
- Underbart läge nära vackra Bällstaån och Annedalsparken
- Utmärkta kommunikationer i området
- Sundbybergs centrum på promenadavstånd


 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3.5 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 2 och bv, hiss finns. Lägenhetsnummer 13.1002. Föreningen Brf Baltic & Torg.

Ekonomi

Pris 5.495.000 kr / Bud. Månadsavgift 5 094 kr (Värme ingår). Andel i föreningen är 1.25 %.

Driftskostnad

Totalt 525 kr/mån (6 300 kr/år) varav El 345 kr/mån, Försäkring 180 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Lägenhetens nettoskuldsättning

1 175 761 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Byggnadsår
2021

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Baltic & Torg registrerades 2016-09-21 och är en äkta förening och äger fastigheten Stockholm Baltic 25 i Sundbybergs kommun. Föreningen omfattar 105 st lägenheter med bostadsrätt och 6 lokaler med hyresrätt.

Utförda renoveringar
Då huset är nybyggt 2021 har inga större renoveringar behövts utföras.

Planerade renoveringar
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren då huset färdigställdes 2021.

Avgiftsförändring
Inget beslut om ändrad månadsavgift. Avgiften höjdes med 5 procent jan 2024.

Gemensamhetsutrymmen
Cykelförråd och barnvagnsrum i källarplan, innergård med lekplats mellan husen, lägenhetsförråd i källaren, källsorteringsutrymme, hushållsavfall i områdets sopsug.

TV- och internetanslutning
Föreningen är ansluten till fibernät via Itux. Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal avseende TV/Bredand/Telefoni.

El
Hushållsel debiteras utifrån dels en fast nätavgift per lgh dels den faktiska förbrukningen hos bostadsrättshavaren. En obligatorisk avgift debiteras varje kvartal utöver månadsavgiften.

Bilplats
54st garageplatser ca 1160kr/mån och med el ca 1550kr/mån + kostnad för el samt 2 st MC-platser.  För närvarande kö. Uthyrning av garageplatser sker via  Aimopark. Det finns även boendeparkering i området Stockholm stad.

Boendekostnadskalkyl
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Överlåtelseavgift
1 628kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
698 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker.

De senaste åren har Annedal utvecklats enormt med fler och fler nyöppnade restauranger och minilivs samt nyöppnade ICA Annedal. En hel del butiker har tagit sig in i området och närservice som skrädderi. En kort promenad från bostaden ligger bland annat sushi-restaurang, pizzeria och ett närlivs samt ICA Annedal.

För den promenerande binds Annedal på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

Likt Sundbybergs Centrum ligger även nya Bromma Blocks och Bromma Flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.

Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm, flygbussarna till Arlanda går från området. Nyöppnade tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

I området finns ett stort och gott utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan med plats för ca 450 elever från förskoleklass upp till årskurs 5, samt två förskolor med 10 avdelningar, varav den ena kan integreras med skolbyggnaden. Idag finns ett 7 förskolor i absolut närhet och ca 3 km från Mariehäll ligger Sundby skola med ca 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kommunikationerna till Bromma- och Blackebergs gymnasium.