BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 126, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till populära Brf Masken här bor ni med insynsfri utsikt över grönskan utanför lugn del av Ringvägen. Här är både avgift och skuldsättning låg om endast 400 kr / kvm. Lägenheten har stor potential att på sikt skapa sitt drömboende. Föreningen kommer de närmaste åren att genomgå stambyte och då sker en totalrenovering av badrummet med möjlighet för egna tillval.

Direkt när ni kliver in möter ni lägenhetens härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och genomgående ljusa ytskikt med parkettgolv och vitmålade väggar. Varje kvadratmeter utnyttjas till fullo med gott om garderober, klädkammare och annan förvaring samt en naturlig plats för sovalkov. Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, säng och hemmakontor.

Separat kök med bevarat kök med 60-tals charm utrustat med kombinerad kyl och frys, spishäll med ugn och diskho. Här får ni plats för matbord för upp till 4 personer och även plats för ännu mer förvaring om så önskas. Schackrutigt klinkersgolv ger karaktär. Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Badrummet är rymligt och utrustat med WC, dusch, badkar och handfat.

Optimalt läge med en populär Ica Nära belägen i fastigheten. Välskött förening med stabil ekonomi, eget in-house gym, garage i fastigheten samt lummig innergård med odlingsmöjligheter sommartid. Närhet till mysiga Årstaviken, som bjuder in till mysiga promenader längs vattnet, samtidigt som pulsen vid Skanstull och Nytorget finns ett stenkast bort med diverse trevliga restauranger, caféer och butiker. Varmt välkommen på visningarna - tillträde omgående möjligt!