BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 98 9tr

  • 3.5 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • 3.175.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fin och smakfull 3a eller om du vill möjligt nyttja som en mini 4a, i utmärkt läge i en förening med god ekonomi. En lägenhet redo att flytta in – skicket är toppen. Välplanerad med social planlösning mellan kök och vardagsrum, 9 våningar  upp med inbjudande balkong med härligt utsikt förstås. Kök och badrum renoverat - fin lägenhet och helt klart för inflytt. Här bor du i ett trivsamt läge med direkt närhet till Årstafältet, några minuter till Årsta torg och mycket goda kommunikationer med ca 3 minuter promenad till tvärbana. Varmt välkommen på visning!

- välplanerad bostad
- genomgående fina materialval
- ljus och luftig
- smakfullt renoverat kök & badrum från 2020
- stabil och välskött förening, belåning ca 3 666 kr/kvm 

*****
Kök
Ett modernt och stilrent kök från 2020. Bra med arbetsytor, förvaring och eleganta val - ett kök för mästerkocken helt enkelt.

*****
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Nuvarande planlösning med generös garderobsvägg. Plats finns även för matbord om så önskas. 

*****
Badrum
Modernt och fint renoverat badrum från 2020 - toppklass. 

*****
Sovrum 1 & 2 (3)
Två utmärkta sovrum var det ena är riktigt generöst med plats för dubellsäng och förvaring. Ett utmärkt arbetsrum / barnrum. I lägenhetens klädkammare skulle det vara möjligt att inhysa en barnsäng, eller arbetshörna. Finns det alltså behov av ett litet minirum så är det något denna lägenhet kan erbjuda. Eller helt enkelt använda det som en klädkammare.

*****
Hall
Välkomnande hall med bra plats för att hänga av kläder.

Till lägenheten hör utmärkt förråd.