BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 22

  • 3.5 rum och kök
  • 92 kvm
  • 7.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade och välplanerade 3,5a med både balkong och terass i sydvästläge!

Här bor du utan insyn med stor terass & balkong i trivsamma Järla Sjö med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en yteffektiv 3,5:a om 92 kvm och med balkong där du njuter av solen från morgon till lunch för att sedan kunna byta sida till den stora terassen där du istället njuter av solen från lunch till sen kväll. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med avhängningsytor och dold garderobsvägg med skjutdörrar som målats in. Vidare in möts man av det generösa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt större soffgrupp, tv-möbel samt matbord för större sällskap. Via vardagsrummet tar vi oss ut på den trevliga terassen med trätrall. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matplats, odling och grill. Njut av solen hela dagen eller ta skydd under parasollet.

Köket är renoverat och kommer från Ballingslöv. Luckorna är i lindblomsgrön och bänkskivan är i trä samt heltkaklat stänkskydd i vitt. Här finns vitvaror såsom integrerad diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll och varmluftsugn. I köket finns mycket skåp och lådor samt bra avställningsytor samt matplats för 4-6 personer. Via köket når vi bostadens balkong som ligger inbäddad i grönska med utsikt över lummiga trädtoppar och området. Här njuter du av solen från tidig morgon fram till lunch. 

Bostadens två större sovrum rymmer båda dubbelsäng och sängbord samt förvaring eller skrivbord. I hallen finns bostadens lite mindre tredje sovrum som används som barnrum med platsbyggd säng och trevligt fönster. Badrummet är sprillans nytt och är kaklat i Bricmate. Här finns dusch, vägghängd toalett, kombinerad tvätt och torkmaskin och handfat med kommod i vitt. I badrummet finns även ett stort takfönster som ger ett fint ljus och möjlighet till vädring.

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.