BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 8A

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 3.895.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 2:a med slående utsikt över Stockholms inlopp och en takhöjd om ca 3,4 meter!

 Här bor du toppmodernt med utsikt över båtarna som passerar, Djurgården som granne och endast ett stenkast från Stockholms innerstad.

När du kliver in i bostaden möts man av kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning med en fantastisk takhöjd och slående utsikt. Köket har luckor i beige, bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd som binder samman alla kökets kulörer på ett trevligt sätt. Köksutrustningen består utav kyl/frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, micro, fläkt samt en induktionshäll. Här ryms matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet som ligger intill rymmer soffgupp och tv-möbel. Slå dig ner i soffan och njut av utsikten och ljudet av vågorna som slår mot kajkanten. Årets alla årstider erbjuder båttrafik som passerar under den vackra himlen som färgas av kvällssolen. 

Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Här finns bra förvaring i lyxig walk in closet. Även här får man njuta av utsikten och takhöjden. Bostadens stora badrum som är helkaklat i fin beige färg. Här finns dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod i vitt, spegel, toalett, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk och överskåp i vitt. Hallen har en stor garderob med spegelskjutdörrar som rymmer allt från ytterkläder till städskåp.

I föreningen finns takterrass, övernattningslägenhet och till lägenheten hör ett källarförråd.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig välsorterad närbutik, sushi, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek och restauranger såsom Don Felice, Don Bar och Crispy Pizza Bistro. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd. Det finns även ett utegym nere vid vattnet.