BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll

Klintbacken 78B

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 5.995.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Stadsradhus - stora sovrum - två badrum - 5 meter takhöjd

På Klintbacken 78B möts vi av detta välplanerat stadsradhus i BRF-form. Det är en unik bostad om 90 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök samt en härlig uteplats i söderläge. Här bor du i ett lugnt och insynsskyddat läge med närhet till allt. 

De trevliga sällskapsytorna består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning som tillsammans med en takhöjd om hela 5 m skapar en luftig och rymlig känsla. 

Bostaden är i etage och har tre rymliga sovrum varav 1 på entréplan och 2 på övre plan. Vidare finns det två badrum samt egen tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är utmärkta med flertalet garderober, förråd under trapp både ute och inne samt ett rymligt källarförråd.  

Bostadsrättsföreningen Mariehällshöjden är en familjär och omskött förening i stadsdelen Mariehäll i Bromma. Den består av 2 stadsradhuslängor samt en vacker K-märkt Villa från 1929. För den som önskar parkeringsplats har föreningen 33 stycken platser med och utan el. Föreningen äger marken och erbjuder även en trivsam innergård med sandlåda och gräsmattor för kubbspel. Här har du matbutik och buss utanför dörren samt skolor och förskolor i området. På en kort promenads avstånd har du Sundbyberg med utmärkta kommunikationer och ett stort utbud med restauranger, caféer och butiker. 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Föreningen Brf Mariehällshöjden.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Bergvärme.

Ekonomi

Pris 5.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 7 999 kr (Värme, vatten, kabel-tv (Comhem/Tele2 grundutbud) ingår i avgiften. ingår).

Driftskostnad

Totalt 642 kr/mån (7 700 kr/år) varav El 642 kr/mån.

Allmänt om föreningen

Brf Mariehällshöjden är en liten förening i stadsdelen Mariehäll i Bromma och består av totalt 38 lägenheter fördelade i tre byggnader, två stadsradhuslängor samt den vackra K-märkta Villan från 1929. I stadsradhuslängorna är det tvåor i markplan om 56 kvm med uteplats, och ovanpå finns fyror i etage om 90 kvm med 5 meter i tak och tillhörande balkong. Föreningen äger marken.

Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik. I Sundbybergs Centrum finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt ett flertal busslinjer. Även flygbussen till Arlanda stannar fem minuter bort vid Mariehällskyrkan. Restauranger, caféer, butiker och annan service finns i både Sundbyberg och Bromma Blocks.I området finns ett flertal förskolor och skolor bla Mariehällsskolan (F-6).

Parkering

Föreningen har 33 parkeringsplatser varav 27 st med motorvärmare och 6 st med laddstolpar. För frågor angående kö, kontakta föreningens förvaltare, Nordstaden.Samtliga platser kostar 650 kr/mån + elförbrukning.

TV/Bredband

Föreningen har fiber installerat och ett gemensamt gruppavtal med Bredband2 som debiteras via avgiftsavin. Hastigheten som är tecknat på 100/100 och kostnaden 187 kr/mån. Om man vill uppgradera hastighet bekostas detta av bostadsrättshavare.

Renoveringar

2023 OVK Besiktning

2023 Lagning av fasader

2022 Spolning av avlopp

2021 Kompleterande målningsarbete

2020 Radonmätning

2019 Ny bergvärmepump

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. 

 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.