BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Tavelsjövägen 20

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Tvåa i bra skick med insynsskyddat läge och balkong i sydvästläge!
Här bor du i en klockren tvåa med insynsskyddat läge och utsikt mot fantastisk grönska i Storängsparken. Stilrent kök, väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra. Mycket rogivande, lummigt och lugnt läge trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En väldisponerad planlösning och stabil förening.

- Välplanerad och ljus tvåa i klockrent läge
- Välskött och populär förening där det sällan säljs
- Bevarade originaldetaljer
- Två förråd tillhör lägenheten
- Barnvänligt, med flera förskolor i närområdet
- Bra kommunikationer! Ca 5 min promenad till Årstabergs station
- Nära Årstaskogens natur och Årstavikens vatten
- Promenadavstånd till Södermalm

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen finns plats för avhängning i direkt anslutning till entrén samt goda förvaringsmöjligheter i den praktiska garderoben.

Rymligt vardagsrum med generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet kan möbleras helt fritt utifrån behov. Här finns dessutom utrymme för arbetsplats för den som önskar. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen i sydvästläge. Här kan du njuta av solens strålar hela eftermiddagen och kvällen. Balkongen ligger med ett lummigt läge med trevlig utsikt mot grönskan i Storängsparken!

Stilrent kök med ljusa skåpluckor och ljus kakel på väggen ovanför diskbänken. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt. Naturlig matplatsdel för sällskap om ca 4-6 personer invid fönster med fantastisk morgonsol.

Lägenheten erbjuder ett rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den öppna garderobsväggen.

Badrummet är renoverat och helkaklat med ljus kommod och spegelskåp. Här finns dusch, wc och vädringsfönster för trevligt ljusinsläpp samt vädringsmöjlighet.

Detta är ett hem att trivas i!

Bo på lugna och populära Tavelsjövägen på återvändsgata!
Här bor du med Storängsparken som närmsta granne. Här finns plats att umgås, tid för mysiga promenader och lek.Intill föreningen finns en stor lekplats samt utegym. Promenera i parken eller ner till Årstavikens vatten.