BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Babordsgatan 20, pl4

  • 1.5 rum och kök
  • 37.7 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet med tre eleganta dörrpar som leder ut till den hela 14 kvm stora balkongen i västerläge!

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en bostad vid vattnet med en fantastisk sjöutsikt från balkongen. Här bor du på en harmonisk, grönskande gata och kan njuta av grillkvällar vid det glittrande Hammarby Sjö med eftermiddag och kvällssol. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp som skapar en luftig atmosfär och skapar en naturlig förlängning av lägenheten ut till balkongen. Bostaden har en umgängesvänlig öppen planlösning och erbjuder hög komfort med bekvämligheter som en tvättstuga, integrerad diskmaskin, generös förvaring och vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Lägenheten är för närvarande disponerad som en minitvåa, med perfekt plats för två. Du bor bara ett stenkast från kajen och båtlivet, ett brett utbud av populära butiker och uteserveringar. Promenadavstånd till Skanstull.

Njut av promenader längs kajen och under sommaren kan du vid de vackra körsbärsträden ta båten in till Södermalm och Nybrokajen. Kommunikationerna är utmärkta med buss, tvärbana och tunnelbana i bekväm närhet. Dessutom ligger Stockholms stolthet, Nackareservatet, på bekvämt avstånd och erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv.

Under 2023 har omfattande renoveringar utförts för att förvandla denna lägenhet till ett modernt och stilrent hem.

I hallen välkomnas du av klinker i marmormix och ett härdat ekgolv (mattlackad 1-stav) som löper sammanhängande genom hela lägenheten. Måttanpassade skjutdörrar från Elfa sträcker sig längs hela hallen och döljer den effektiva förvaringslösningen bakom. Dessutom är tak, väggar och lister nymålade för en fräsch känsla.

Vardagsrummet fortsätter med det eleganta härdade ekgolvet och nymålade ytor som ger en ljus och luftig atmosfär.

Köket har genomgått en fullständig ombyggnad med platsbyggda och måttanpassade stommar och luckor. Med vita överskåp och blå-grå underskåp, nymålade i juli 2024, och en bänkskiva i massiv trä som nyligen slipats och vitoljats, är köket både funktionellt och stilfullt. Öppna hyllplan i vitoljad massiv ek och vitvaror från Bosch kompletterar det moderna utseendet. Tak, väggar och lister är även här nymålade.

Badrummet har fått en exklusiv touch med microcementerade väggar och klinker på golvet. En kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ny badrumsinredning, inklusive högskåp, kommod/tvättställ, blandare, duschblandare och duschvägg, skapar en lyxig och funktionell miljö. Hyllor i massiv valnöt tillför en varm och elegant känsla.

Sovalkoven har också uppdaterats med nymålat tak, väggar och lister, vilket ger en enhetlig och harmonisk atmosfär genom hela lägenheten. Sovalkoven är perfekt utformad för en 140-säng.

Varje detalj har noga valts ut för att skapa ett hem som är både inbjudande och praktiskt.