BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 21

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • 3.875.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en stor 4:a till salu i populära Brf Snickaren i Bandhagen. Genomgående mycket fina trägolv och målade moderna väggar.

Hallen är rymlig och bra med gott om plats för avhängning av ytterkläderna samt två stora garderober. Lägenheten har också en bra rymlig klädkammare.

Köket är mycket smakfullt renoverat med fina mörka skåpluckor. Snyggt kakel ovan modern bänkskiva. Spishäll och snygg köksfläkt. Kyl/frys samt inbyggda ugnar. Stor matplats för hela familjen.

Vardagsrummet är mycket ljust och rymligt med gott om plats för nödvändigt möblemang. Fransk balkong och ett stort fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp.

Lägenheten har tre bra och rymliga sovrum. Masterbeedrom har också utgång till en härlig balkong med helt ostört läge och utsikt över den grönskande gården. Detta rum har också en garderobsvägg som erbjuder mycket bra förvaring. De andra sovrummem är också rymliga med gott om plats för nödvändigt möblemang.

Badrummet är rymligt och fräscht med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, wc, handfat och fin spegel. Tvättmaskin ingår med bra arbetsbänk och förvaring ovan. Det finns också en separat gästwc.

Lägenheten har också ett bra källarförråd. Tvättstugan når man i källaren i samma hus utan att behöva gå ut.

Föreningen har mycket goda parkeringsmöjligheter med elbilsladdare.