BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bråviksvägen 1, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 4.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna stilrena gaveltrea med öppen spis, smakfullt kök, renoverat badrum och härlig öppen planlösning med plats för hela familjen. 

Välkomna in i denna luftiga, inbjudande och synnerligen välplanerad bostad, genomgående smakfull färgsättning och materialval samt ett härligt flödande ljus.

Hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Här erbjuds dessutom två inbyggda garderober. Säkerhetsdörr är installerad. Renoverat och platsbyggt kök från 2022 med smakfulla materialval och detaljer. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter samt en flyttbar köksö som erbjuder en skön samlingsplats. Matplats för hela middagssällskapet. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, skafferi, spishäll med tillhörande ugn och fläkt.

Stilrent vardagsrum med charmig öppen spis, stort fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp och plats för större soffgrupp, matgrupp och/eller läshörna. Vackert trägolv i kök och vardagsrumsdelen helt utan skarvar och ljusa väggar. Ett rum för hela familjen att samlas i och njuta av den väl fungerande öppna spisen med hög mysfaktor. Från vardagsrummet så når man balkongen i skönt syd/öst läge med solläge hela dagen för sköna stunder mot lummig grönska. Två insynsskyddade och rymliga sovrum. Ett sovrum erbjuder hel garderobsvägg för god förvaring samt plats för dubbelsäng och andra möbler.  Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng, kontorsplats vid fönster samt två inbyggda garderober. Stilrent badrum från 2022 med helkaklade väggar och matchande klinkergolv med värmeslingor. Utrustat med handfat, wc, badkar, tvättmaskin badrumsskåp samt handduksvärmare, Fönster för fint ljusinsläpp.

Föreningen har en lummig innergård med fina planteringar. Till lägenheten hör ett förråd.


- Öppen spis som förhöjer mysfaktorn
- Vardagsrum och kök i öppen planlösning
- Stilrent, renoverat badrum från 2022
- Insynsskyddat läge
- Bevarat original
- Lummig omgivning
- Möjlig fyra, se alternativ planlösning
- Balkong i syd/östläge
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken som är ett vackert naturskyddsområde precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmaste grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.