BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Skolvägen 16C

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • 1361
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finns ett underbart parhus som bostadsrätt, perfekt på alla sätt. Huset har tre våningar med tre rymliga sovrum och ett stort vardagsrum. Köket är elegant och välutrustat, idealiskt för den som vill utforska sina kulinariska talanger. Två moderna badrum, varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Det finns också generösa sociala ytor både inomhus och utomhus för hela familjen att njuta av. Den fantastiska baksidan erbjuder en gräsmatta, ett inglasat uterum, samt en trädäckad uteplats, perfekt för att fånga alla soltimmar under sommaren. Baksidan blir en naturlig mötesplats för grillning och lek för både stora och små under sommartid.

Området är fridfullt och har närhet till natur, skolor, förskolor, kollektivtrafik och dagligvaruhandel. Missa inte denna unika möjlighet, välkommen att anmäla ditt intresse.

- Bostadsrätts parhus
- Uteplatser på både bak och framsida.
- Nära natur
- Nära förskolor, skolor
- Nära handel

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Lägenhetsnummer 00005. Föreningen BRF Ekeby Hage.

Ekonomi

Månadsavgift 5 006 kr.

Driftskostnad

Totalt 1 875 kr/mån (22 500 kr/år) varav El 1 300 kr/mån, Vatten/Avlopp 400 kr/mån, Renhållning 175 kr/mån.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Byggnadsår
2019

Föreningen

Brf Ekeby Hage
Ett lantligt läge i tungelsta med utsikt över åkrar och samtidigt gångavstånd till skolor, förskolor och kommunikationer,

Byggnaderna
2019 byggdes dessa 21 bostäder varav 14 parhus och 7 minivillor,

Parhusen har ett frånlufts system med vattenburen golvvärme på nedre plan och vattenburna radiatorer på de övre planen samt en FX system för ventilationen.

Minivillorna har luft-luftvärmepumpar och en varmvattenberedare med elpatron samt självdrag med forcerad frånluft i badrum och kök.

Parkering
1-2 platser på egen uppfart per lägenhet.

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift
1208 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
483 kr. betalas av köparen

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall
Hall med goda avhängningsmöjligheter tack vare anslutande garderob för all typ av förvaring. På golven finner vi ett klinkers som täcker hela vägen mellan kök och vardagsrum. Det är värmegolv på hela första våningen.

Vardagsrum
Bra vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Härligt naturligt ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier. Här finner vi även utgången till den underbara inglasade uteplatsen. på golvet finner vi samma parkett som finns i alla övriga rum i huset.

Kök
Härligt arbetskök med god förvaring och arbetsytor gör det svårt att inte finna motivation till att skapa goda familjemiddagar här. Moderna färgval på luckor och stänkskydd ger en fantastisk känsla. Utrustning såsom: Häll, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin, mikro samt kyl och frys. Här finner du plats för matgrupp och du har även utgång till den stenbelagda uteplatsen med staket runt.

Badrum
Helkaklat modernt badrum med duschhörna. Utrustning såsom: WC, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Värmegolv finns.

Mellan plan

Sovrum 1
Ljust sovrum, plats för säng och övrigt möblemang. Färgsättningen går i moderna ljusa toner och på golven finner vi parkett.

Sovrum 2
Bra sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Här pryds väggarna i ljus färgsättning och på golven finner vi parkett.

Badrum
Helkaklat modernt badrum med badkar. Utrustning såsom: WC, kommod, spegelskåp och badkar. även här är det värmegolv.

Övre plan

Sovrum
Härligt sovrum med gott om förvaring. här får du plats dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas.

Uteplats
Här har du flera härliga uteplatser, baksidan blir den naturliga samlingsplatsen för hela familjen att grilla och umgås. Här kan den med gröna fingrar skapa sin egna lilla oas. Du har tillgång till inglasat uterum och en träbelagd uteplats längre ner på tomten där du kan njuta av ännu fler soltimmar. På framsidan finner du en stenbelagd uteplats med staket runt om som gör att det känns tryckt att låta barnen leka ute. Framför huset har du plats för 2 bilar på uppfarten.

Förråd
Praktiskt förråd med plats för all typ av förvaring.

Områdesbeskrivning

Det är en speciell känsla att bo i Tungelsta, fundera på om du ska spendera dagen vid havet, i skogen eller i shoppingcentrumet. Tungelsta är den lilla orten med det stora utbudet och har närhet till det mesta. Här kan du leva den lantliga drömmen samtidigt som pendeln bara tar 30 min till Stockholm C. Förutom det lantliga lugnet finns ett brett utbud av aktiviteter så som ridning, golf, naturreservat och parker. Här finns något för alla!