BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Salbergs väg 13

  • 3 rum och kök
  • 90 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Salbergs väg 13!

Detta charmiga tvåplanshus erbjuder en genomtänkt planlösning med generösa utrymmen och en mängd bekvämligheter som gör det till ett hem att trivas i.

Entréplan bjuder på ett stort och välutrustat kök med rikligt med förvaring och arbetsytor, perfekt för att skapa härliga middagar till hela familjen. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet med en stämningsfull braskamin blir en naturlig samlingspunkt för hela familjen att umgås och koppla av. Här finns också ett fräscht badrum med dusch och praktisk tvättutrustning, vilket gör vardagen bekväm och enkel. Ett inglasat uterum förlänger säsongen och ger dig möjlighet att njuta av trädgårdens grönska oavsett väder. Den stora altanen är perfekt för alla typer av sociala sammankomster under dagens alla soltimmar – här kan du grilla, sola eller bara njuta av lugnet. På övre plan finner du två rymliga och rofyllda sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du vakna till den friska luften och den vackra utsikten över den omgivande naturen.

Säljaren har gjort hela huset redo för ett effektivt vattenburet värmesystem. Alla rör och radiatorer är installerade. Det enda man behöver göra är att skaffa en ny pump för att njuta av behagligare och drift snål värme. 

Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning. Ett stenkast bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) som tar dig till Tungelstas serviceutbud med bla matbutik, restauranger, förskolor, skolor samt pendeltåg. Inte långt ifrån ert nya hem erbjuds havs och båtliv, ridanläggningar, flertalet andra badsjöar, vandringsstigar och mycket annat.

Huset besiktigas 10/7 och utlåtandet kommer finnas med på visning. 

Välkommen med ditt intresse!