BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Högbergsgatan 67, 5/5tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Upptäck denna enastående lägenhet belägen i hjärtat av Mariatorget, högst upp i byggnaden!

Med en oslagbart låg månadsavgift, framstår detta boende som en sällsynt pärla på marknaden. Lägenheten erbjuder en inbjudande och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig yta för både vardagsliv och sociala tillställningar. Stora fönster med ett vackert burspråk som släpper in rikligt med naturligt ljus och bidrar till en ljus och luftig atmosfär. Plats för sovdel och ett rymligt badrum som är förberett för tvättmaskin, kompletterar denna fina bostad. Som pricken över i har du en fantastisk utsikt över de charmiga plåttaken runt Mariatorget, vilket ger en unik och pittoresk känsla till ditt boende.

Föreningen skämmer bort sina medlemmar med en vacker innergård och en takterrass utrustad med sittmöbler och grillmöjligheter. Ytterligare bekvämligheter inkluderar cykelförråd och en gästlägenhet. Föreningens solida ekonomi med två hyresrätter samt en lokal, ger trygghet och stabilitet för framtiden.

Här bor du med Mariatorget, Medborgarplatsen, Götgatsbacken och Södra Stations pendeltåg inom bekvämt promenadavstånd. Området erbjuder allt från trendiga restauranger och barer till mysiga kaféer och praktiska livsmedelsbutiker som ICA Kvantum, vilket gör vardagen både bekväm och njutbar.

Denna lägenhet är idealisk för dig som söker ett modernt och komfortabelt hem med låg månadsavgift och hög standard. Missa inte chansen att bo på en av Södermalms mest eftertraktade adresser!

Rumsbeskrivning: 

Hall:
När du stiger in i denna lägenhet möts du av en hall med parkett på golvet och väggar målade i en fräsch vit nyans. Här finns gott om förvaringsutrymme via garderob.

Badrum:
Badrummet, som nås direkt från hallen, är elegant inrett med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Det är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt en takdusch med vikbara glasdörrar. Badrummet är förberett för tvättmaskin. 

Allrum/Kök: 
Lägenhetens kök och vardagsrum är utformade i en öppen planlösning, vilket skapar en perfekt miljö för sociala sammankomster. Det moderna köket, med mörka skåpluckor ned till, är utrustat med högkvalitativa vitvaror, inklusive glashäll, kombinerad ugn/micro, fläkt och kyl/frys. Den stilfulla arbetsbänken är slittålig och detaljer som en infälld diskho och mosaik bidrar till kökets sofistikerade utseende.