BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 56, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 94 kvm
  • 9.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på attraktivt och väldigt lugnt läge invid hammarbykanalen ligger denna tilltalande och generösa 3:a. Denna bostad på våning 6 av 7 erbjuder delvis kanalutsikt och en härlig social atmosfär med en öppen planlösning. Lägenheten har två fantastiska balkonger – en i soligt söderläge och den andra med delvis sjöutsikt i nordvästläge.

Den öppna planlösningen och stora fönsterpartier från två väderstreck skapar en ljus och luftig känsla i hela bostaden. Köket har nyligen uppdaterats med stilrena ljusgrå luckor, en vit kompositbänkskiva och eleganta mässingsbeslag. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor, inklusive en halv köksö. Den fullt utrustade integrerade maskinparken och den naturliga matplatsen gör köket till en perfekt plats för familjemiddagar, där ni kan njuta av utsikten över båtarna som glider förbi.

Köksdelen öppnar upp mot vardagsrummet, som har gott om plats för soffgrupp, bokhylla och mediamöbler. Härifrån når ni även en av de två balkongerna, som erbjuder kvällssol och kanalutsikt.

Lägenheten har två generösa sovrum som vetter mot den lugna innergården. Från ett av sovrummen har ni tillgång till den andra balkongen, som ligger i söderläge och erbjuder en fridfull utsikt över innergården.

Till detta kommer ett helkaklat badrum, utrustat med både badkar och tvättpelare, vilket gör vardagen både enkel och bekväm.

Sammanfattningsvis, om du letar efter ett drömboende i en välskött förening med ett vattennära läge, är detta det perfekta boendet för dig! Detta lägenhetskomplex har investerat i solceller och bergvärme, vilket garanterar en hållbar och miljövänlig livsstil. Lägenheten själv har delvis vy mot kanalen, medan innergården erbjuder en skyddad plats för föreningens medlemmar och en lekplats som delas med två grannföreningar.

- Högt upp vån 6/7
- Två balkonger varav en med kanalutsikt
- Kanalutsikt mellan hus 
- Fönster i två väderstreck
- Två generösa sovrum
- Mycket välskött förening med god ekonomi (äger marken)
- Garage och källarförråd lättillgängligt via entréplan
- Tvättstuga
- Nära kommunikationer