BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 68, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 82 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! På höjden ovanför populära Liljeholmstorget ligger denna underbara gavel-4:a med högt ostört läge och magisk utsikt över Stockholm och så långt ögat når. En riktig pärla med smakfulla materialval, generösa sociala ytor och stora fönsterpartier som gör att hemmet badar i ljus. Här finns även utgång till stor balkong med skjutbara glaspartier, i bästa solläge som man med fördel kan njuta ostört och hänföras av utsikt över Stockholm med flertal kända landmärken i blickfånget. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Här möts man av ett stort och smakfullt renoverat kök i toppskick (2023) med tilltalande och påkostade materialval och matplats för stora sällskapet. Tilltaget badrum med stilrena materialval samt gäst-wc. I lägenheten finns även 3 rymliga sovrum samtliga i ostört läge med milsvid fri utsikt över Stockholms takåsar. Optimala förvaringsytor med flertalet garderober och klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Härtill medföljer ett vindsförråd. Bostaden är i gott skick med genomgående behagliga färgval och där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata med lekytor utanför porten. 

Trivsamt och högt beläget område med närhet till fina grönområden, sjön Trekanten och Mälaren samt Liljeholmstorget med stort utbud av affärer och service samt utmärkta kommunikationer med T-bana, tvärbana, flertalet busslinjer och flygbussar. Promenadavstånd till Södermalm. 

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett  ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra förvaringsytor via 3st rymliga  garderober.          

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Vackert platsbyggt kök (2023) i vinkel med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter och generösa tilltalande arbetsytor. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn. Allt smakfullt och påkostat i rostfritt från 2023.. Här finns även matplats för det stora sällskapet intill stora fönsterpartier. 

Balkong  Sommarens räddning
Från vardagsrummet och kök når man en stor balkong som har hänförande milsvid utsikt. Här kan med fördel njuta av solen ostört på första parkett och blicka ut över Stockholm med flertal kända landmärken i blickfånget. Balkongen har skjutbara glaspartier som med fördel gör att balkongen kan nyttjas året om. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster och erbjuder underbar ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 – Stort och rogivande
Stor sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet ligger med ostört läge och har fri utsikt över Stockholm, utan insyn. Rummet har access till en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymmer även det dubbelsäng. Rummet har härligt gavelläge, rikligt med ljusinsläpp och magisk fri utsikt. 

Sovrum 3 –  Rymligt och ljust
Perfekt som barnrum eller kontor. Även detta rum ligger i ostört läge med milsvid fri utsikt. 

Badrum 1 - Stilfullt & välutrustat
I anslutning till sovrummen ligger ett rymligt badrum med väggar i vitt och på golvet ligger ett grått klinkergolv med golvvärme som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, wc, kommod, spegel, samt tvättmaskin med praktisk bänkskiva och överskåp ovanför. Badrummet är även förberett och har plats för torktumlare.  

Gäst-wc- Praktiskt & bekvämt
Ligger intill hallen. Vita väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc och handfat.  

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt vindförråd.