BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby slott

Rävsnäsvägen 30

  • 5 rum och kök
  • 123.5 kvm
  • 4.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ska en 5a på 123,5 kvm säljas - förmodligen en efterlängtad möjlighet för många att få ett sällsynt tillfälle till att köpa en så stor lägenhet i 2 etage, med låg avgift i en utmärkt förening. 

Detta är verkligen ett gyllene tillfälle att dels få möjlighet att köpa en så generös lägenhet i Örby Slott / Älvsjö, och dessutom ett perfekt tillfälle att skapa sitt eget drömboende. 

Oslipad diamant, renoveringsbehov, en chans för den händige, en lägenhet som behöver lite kärlek och omsorg - kärt barn har många namn. Denna lägenhet behöver en hjälpande hand för att uppnå sin forna glans helt enkelt. 

2 utmärkta stambytta och renoverade badrum, läget suveränt i Örby slott. Lägenhetens övriga rum kommer du som köpare vilja renovera helt enkelt.

- balkong i sydvästläge
- generös planlösning, 123,5 kvm
- renoveringsbehov
- välskött förening, belåning ca 2 935 kr/kvm
- närhet bussar
- barnvänliga omgivningar

Här möts man av en modern planlösning i 2 etage som verkligen skapar en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. 2 separata ingångar vilket också är perfekt för den som ska rulla in en barnvagn, eller ta emot barn med blöta regnkläder. Lägenheten har balkong i bästa läge var man i lugn och ro kan njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

*****
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den trivsamma gården.  

*****
Kök
Ett kök i behov av renovering. Allt fungerar men en köpare kommer vilja sätta sin egen prägel på köket. 

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
4 rofyllda sovrum i lägenheten, samtliga med bra plats för extra förvaring och garderober om så önskas. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.

*****
Badrum 1 & 2
2 utmärkta och renoverade badrum från stambytet 2008, ett på varje plan.  

*****
Hall
2 st entréer med egen ingång och hall, båda med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring om så skulle önskas.

*****
Tvättstuga
I anslutning till badrummet finns en suverän egen tvättstuga med tvättmaskin och en tvättho. Här finns även ett skåp. Det finns förstås också separat tvättstuga externt i anslutning till port 34 samt 64.

*****
Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.