BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Brevvägen 5, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 2.975.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2:a belägen i stabil förening med lummigt läge!

Du välkomnas in i en hall med bra plats för skor och avhängning samt ytterligare förvaring i större innerhall. Vardagsrummet är rymligt och ljust med öppen planlösning mot köket. Rummet är lättmöblerat och här ryms både soffa, tv-möbel och matbord. Köket har luckor i svart, stänkskydd i mosaik och bänkskiva i laminat. Vitvaror såsom fläkt (2022), häll, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin (2022) och kyl/frys. Bra förvaring och arbetsytor.

Sovrummet ligger med fantastiskt läge utan insyn mot skogsdungen bredvid. Här finns plats för dubbelsäng och bra arbetshörna. Mycket bra förvaring i hel garderobsvägg. Från sovrummet når vi även bostadens balkong via vackra dubbeldörrar mot samma fina ostörda läge. Här ryms loungemöbel och du njuter av solen fram till eftermiddag. Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, badkar, handdukstork, handfat, skåp samt trevligt fönster. Hela bostaden har även en takhöjd om 2,6 meter vilket skapar en extra känsla av rymd. 

Bostaden är belägen i Svedmyra som är ett attraktivt bostadsområde intill gamla Enskede. Svedmyra är ett centralt placerat villaområde med goda kommunikationer i flera riktningar. Från Svedmyra t-banestation tar man sig till Gullmarsplan på 6 minuter och till T-centralen på 15 minuter. I närheten finns flera små mysiga butiker, caféer och restauranger.

Ett boende och område att trivas i!