BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Junkergatan 14

  • 1.5 rum och kök
  • 31 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
  • 3213
Värdera din bostad

Beskrivning

FUNKISDRÖM MED SOVALKOV ETT STENKAST FRÅN TUNNELBANA!

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i populära Aspudden/Örnsberg! Här bor du med endast en kort promenad från Örnsbergs badklippor, parker, naturstråk, restauranger och endast ett stenkast från tunnelbana. Här erbjuds ett boende med insynsskyddat läge med utsikt mot grönska och med härligt solläge!

Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sett. Ljusinsläppet är fantastiskt med stora fönsterpartier och dessutom högt i tak. Lägenheten har flertalet vackra originaldetaljer bevarade som fiskbensparketten och fönsterbräder i sten. Samtidigt har bostaden varsamt renoverats med modern standard. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för både soffgrupp och matplats. Invid finns ett kök med diskmaskin, gasspis med ugn och kylskåp med frysfack. Sovrummet har plats för dubbelsäng och här finns även en platsbyggd avlastningsyta. Vidare finns här helkaklat badrum från stambytet 2003 med dusch. Mycket förvaring genom stora garderober i hallen och i källaren finns förråd som hör till lägenheten.

Brf Sångfågeln 9 är en stabil förening som äger marken (ej tomträtt) med de större renoveringarna bakom sig. Föreningen har en lummig innergård som är en grön oas under sommarhalvåret. I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och lägenheternas förråd.

Här bor du mitt i idylliska Örnsberg/Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker. Ett vackert hem med endast några få minuter från badklipporna i Örnsberg. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med gratis paddelbanor, utegym och vackra promenad- och joggingstråk. Missa inte heller mysiga Wintervikens Café och Vintervikens Trädgårdskafé. Två stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikationer i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Endast tre tunnelbanestationer bort är du innanför tullarna vid Hornstull.

En funkisdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!