BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Älvsjöstaden

Kabelverksgatan 32 3tr

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • 5.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och elegant 4:a på generösa 95 kvm från 2020. Öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum, med ett snyggt ljust kök och fint ljusinsläpp från fönsterpartier. Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden och populära brf Solstrålen. Rogivande färgval och påkostade tillval skapar verkligen ett riktigt trivsamt hem. 

De tre sovrummen är välplanerade och ligger i nära anslutning till de båda badrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och man har från vardagsrummet utgång till generös balkong i bästa sydvästläge För familjen är det förstås extra praktiskt med 2 moderna badrum var det ena även har tvättmaskin och torktumlare.  

- generösa 95 kvm
- 2 badrum
- öppen social planlösning
- närhet pendeltåg & bussar
- smakfulla färgval & fina tillval
- stor inglasad balkong

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med spännande vinklar och stora fönsterpartier. Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. Utgång till generös inglasad balkong i bästa sydvästläge.

Kök
Köket är riktigt snyggt med gråa släta köksluckor och vitt kakel som bryter av fint mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, mikro, häll och diskmaskin. 
I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster, speciellt med tanke på den öppna planlösningen mot vardagsrummet.  

Sovrum 1, 2, 3
Bostadens största sovrum har plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå bland annat. Ingång till utmärkt klädkammare. Två ytterligare rum som blir perfekta som barnrum / arbetsrum. 

Balkong 
Från vardagsrummet nås den underbara inglasade balkongen som är rymlig och har ett trevligt solläge. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. 

Badrum 1 & 2
Badrummen är verkligen moderna och i toppskick förstås. Det ena med badkar och tvätt, det andra med dusch. Takdusch i båda, så vill man ta bort badkaret går det utmärkt. Färgskalan på kakel och klinker går i grått och vitt. Längs ena väggen i stora badrummet finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp. Stora badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och takdusch. 

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och plats för ytterkläder finns förstås. Utmärkt garderobsvägg i den inre hallen.

Förråd
Utmärkt källarförråd på ca 4 kvm. 

Älvsjös omgivningar
Strax utanför dörren finns riktigt goda suhirestarurang Teso, snett över gatan ett fin-fint konditori, Lundbergs. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller pendeltåg med ca 10 minuter till Stockholms central, och ett flertal olika bussar. 

Flera omtyckta förskolor- och skolor finns i området, intill Älvsjöstaden finns t.ex Engelska skolan. Kämpetorpsskolan, några minuter bort, med årskurs F9. Där finns även en ny idrottsplats med två idrottshallar och en 11-spelsplan. För mer information om vad som är planerat för Älvsjöstaden så besök gärna https://vaxer.stockholm

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål.