BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 83 4tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • 3.920.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En verkligen fin charmig lägenhet i bästa skick och i utmärkt läge. En insynsskyddad hörnlägenhet med generös takhöjd och stora ljusinsläpp. Det är en mycket väldisponerad lägenhet där varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Trivsam planlösningen mellan rummen, och en utmärkt fönsteröppning mellan kök och vardagsrum, vilket ger fler möbleringsalternativ i vardagsrummet. Varsamt renoverad, det är bara att flytta in och njuta.

- utmärkt skick
- hiss
- generös takhöjd om 2,7 meter
- välskött förening
- solsäker balkong i sydvästläge
- perfekt läge nära Årsta torg, bussar, tvärbana och service

Vardagsrum – socialt och ljust
Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Attraktivt läge utan insyn och här finns gott om plats för en soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Fönsteröppning mot köket - socialt och trevligt. Utgång till balkongen i bästa sydvästläge. 

Kök – modernt och snyggt 
Ett modernt och fint kök med en fönsteröppning mot vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, mikro, häll och diskmaskin. 

Balkong i sydvästläge – suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en utmärkt balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. 

Sovrum 1 och 2
Bostadens största sovrum har plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring. Ett ytterligare rogivande sovrum med fönster ut mot lugna omgivningar. Ett rum perfekt som arbetsrum eller barnrum exempelvis. Målade väggar från 2024. Kvadratmeterna är verkligen väl utnyttjade i denna bostad. 

Badrum 
Ett riktigt fint och elegant badrum från 2020 - snyggt och praktiskt, utrustat med handfat, två badrumsskåp, WC och dusch. 

Hall 
Välkomnande hall med plats för ytterkläder, ingång till klädkammare.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd.