BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Helikoptergatan 20

  • 5 rum och kök
  • 116.5 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt radhus om 116,5 kvm från 2008. tomt söderläge med sol hela dagen!

- Optimalt planerat bostadsrättsradhus från 2008
- Fyra möjliga sovrum - Mycket välskött tomt som omges av staket och planerad med omsorg.
- Två väl tilltagna träaltaner/uteplatser
- Egen parkeringsplats och generös gästparkering
- Lättskött tegelhus med underhållsfri fasad
- Lugn och barnvänlig gata
- Vacker utsikt över grönskande koloniområden
- Genomgående fint skick
- Fibernät installerat i samtliga rum
- Gott om förvaring på vind, i klädkammare och i förråd
- Stabil och välskött bostadsrättsförening
- Utmärkt läge med närhet till grönområden och stadspuls
- Flertalet bra förskolor och skolor i närområdet
- Familjevänligt område Söder om Enskede

Välkommen till detta trevliga bostadsrättsradhus om 116,5 kvm från 2008. Radhuset är i genomgående gott skick och har allt en barnfamilj kan önska. Här erbjuds ett barnvänligt och naturnära område utan genomfartstrafik. På tomten återfinns gräsytor som samsas med dubbla uteplatser där baksidan består av grönskande gräsyta och sällskapsvänligt trädäck på framsidan återfinns trädäck uteplats och privat parkeringsplats för bil. Bostaden välkomnar den växande familjen som ställer höga krav på sitt boende, vill ha närhet till natur och samtidigt bo nära staden.

När man stiger in i huset så nås man direkt av den öppna och moderna planlösningen som med sin stilsäkra och smakfulla inredning ger ett kvalitetsboende i två plan. På entréplan återfinns stora sociala ytor med delvis öppen planlösning via entréhall, kök med egen matplats, luftiga vardagsrummet med fantastiska ljusinsläpp samt modernt badrum med tvättmaskin/torktumlare. På det övre planet finns idag 3 bra sovrum i olika storlekar och ett allrum, ett badrum samt en klädkammare.

Här bor man med närheten till staden samtidigt som det infinner sig ett lugn på gatan. I Skarpnäck erbjuds ypperliga kommunikationer med antingen grön tunnelbanelinje som tar dig till Gullmarsplan på ca 11 min eller med bil där du kör in till Slussen på ca 12 min. Bussförbindelser passerar större delar av söderort och går till Gullmarsplan, Kärrtorp, Farsta, Högdalen, Älvsjö, Skärholmen, Älta och Tyresö. Närmaste större matbutik är Hemköp som endast ligger 200 meter från bostaden. Man tar sig snabbt till Nacka friluftsområde med badsjöar, golfbana och välkända Hellasgården. I direktnärhet till bostaden återfinns fotbollsplan (isbana vintertid), utegym och motionsspår. Inom promenad-/cykelavstånd nås vackra Skogskyrkogården och populära Flatenbadet,

I Skarpnäck centrum erbjuds ett komplett serviceutbud med livsmedelsbutiker, restauranger, apotek m.m. Önskar man lite större shoppingutbud är Globen Shopping det närmsta till hands men också närhet till Farsta, Länna, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum m.m.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Föreningen Brf Tegelparken.

Ekonomi

Månadsavgift 6 150 kr (Kallvatten, bredband, p-plats, förråd ingår). Andel i föreningen är 2.5 %.

Driftskostnad

Totalt 2 700 kr/mån (32 400 kr/år) varav El 2 425 kr/mån, Försäkring 275 kr/mån. Antal personer: 4. Värme ingår i elkostnaden.

Allmänt om föreningen
Brf Tegelparken uppfördes år 2008 av bostadsbyggaren Besqab och består av 40 radhus som vardera rymmer 116,5 kvadratmeter boyta fördelat på två plan. Husen är utformade med antingen 4 eller 5 rum och kök plus klädkammare och andra utrymmen.

Ekonomi
I avgiften ingår sophämtning, bredband, vatten och parkering

Bredband
Via Banhof

Parkering
Parkering sköts av Apcoa Parking. P-plats ingår i avgiften. Ett 15-tal gästparkeringsplatser finns i området som är till medlemmars gäster. Ett parkeringstillstånd måste finnas i gästens bil väl synligt utifrån.

Övrigt
Två städdagar per år

Rumsbeskrivning

UTEPLATS FRAMSIDA
Trädäckad uteplats med förmiddagssol. Förvaringsmöjligheter i förråd.

HALL
Välkomnande hall med klinkergolv och ljusa väggar. Gott om förvaring i garderob/klädkammare med spegelskjutdörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum som är utrustat med WC, dusch med glasdörrar, handfat, tvättmaskin, torktumlare och förvaring i skåp. Golvvärme.

KÖK
Trivsamt kök med ljusa väggar och parkettgolv. Köket är utrustat med diskho, diskmaskin, kyl, frys, ugn, häll och fläkt. Diskbänk av Generös arbetsyta samt gott om förvaring. Plats för stort matbord.

FÖRRÅD
Goda förvaringsmöjligheter i förråd under trappan.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Plats för soffmöblemang och mediamöbel. Stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen.

UTEPLATS BAKSIDA
Trädäckad uteplats i sydvästligt läge med sol från dag till kväll. Plats för loungegrupp och grill. Fjärrstyrd markis installerad.

ÖVRE PLAN

ALLRUM (SOVRUM)
Härligt allrum med ljusa väggar och parkettgolv. Plats för soffgrupp och mediamöbel. Stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Går enkelt att göra om till ett sovrum.

SOVRUM 1
Rofyllt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Fint gavelläge med fönster i två väderstreck. Plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i garderober med skjutdörr.

SOVRUM 2
Härligt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbel. Gott om förvaring i garderob. Fransk balkong.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbel.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

VIND
Stort vindsutrymme med plats för förvaring.

TOMT
Härlig tomt dekorerad med omsorg med sol hela dagen. Två trädäckade altaner och härlig gräsmatta. Insynsskyddat läge som omges av staket.