BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Skeppargatan 98

  • 2 rum och kök
  • 43.5 kvm
  • 4.735.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och mycket charmiga 2:a belägen högt upp i huset med balkong mot lugn och grön innergård. Attraktivt läge på Nedre Gärdet med närhet till Tessinparken och Karlaplan!

Lägenheten har ett härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier. Vackra golv och ljusa materialval. Köket har goda arbetsytor och den maskinella utrustningen består av gasspis och ugn, spisfläkt och kyl/frys. Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande möblering. Från sovrummet nås den härliga balkongen som erbjuder morgon-/förmiddagssol. Mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och i externt förråd.

Skeppargatan 98 ligger i hjärtat av Gärdet, mitt i stadspulsen, där du kan promenera Skeppargatan hela vägen ned till Strandvägen och Stureplan. Lägenheten tillhör föreningen Mässen som är känd som en stor och stabil förening. Promenadavstånd till T-bana Stadion och Karlaplan samt flera bussar från Valhallavägen. Föreningens fastigheter är q-märkta (snäppet under K märkning), har flera fina innergårdar och både pingisrum och boulebana. Mässen är en av de största föreningarna i Stockholm. Området är känt för att vara lugnt, samtidigt som det endast är ett stenkast bort till uteliv och restauranger. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!