BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 41

  • 4 rum och kök
  • 121.5 kvm
  • 10.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiskt fina läge i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med egen entré, dubbla stora balkonger i sydvästläge med Järlasjön som utsikt, egen uteplats på framtiden och förråd. 

Bostaden som har radhuskänsla är ca 122 kvm och fördelat på två plan med dubbla balkonger. Man välkomnas in på framsidan via egen entré med stenlagd uteplats, här kan man slå sig ner med morgonkaffet och njuta av förmiddagssolen. På framsidan finns även ett förråd vilket är unikt i området.

Vidare in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Här slås man omgående av den fantastiska utsikten över Järlasjön som följer oss genom hela bostaden. Planlösningen är öppen och kök och vardagsrum ligger trevligt med fönster åt båda håll. Vardagsrummet är stort blir den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här erbjuds generösa ytor där större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang enkelt ryms. Intill ligger köket som rymmer matbord för 4-6 personer.

Balkongen som nås från vardagsrummet är stor och här finns mycket generösa ytor för loungedel, grill och matplats. Slå dig ner och njut av solen från förmiddag fram till kväll ostört med ljudet av vattnet som slår mot bryggan nedanför. Badrummet är helkaklat med dusch, toalett, spegelskåp och handfat. Intill finns en avskild tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, diskho och förvaring i förråd. Via trappan tar vi oss upp till bostadens övre plan. Här finner vi tre sovrum med möjlighet till att bygga ett fjärde. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring. De andra sovrummen rymmer säng, skrivbord och plats för lek eller arbetshörna. Den inre hallen på det övre planet går att bygga om till ett fjärde sovrum för den som önskar. Här tar vi oss ut på den andra balkongen med samma underbara läge och utsikt. Bostadens andra badrum har badkar, toalett, handfat, handdukstork och spegel. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade och tapetserade väggar. Detta är ett boende med möjlighet att landa länge och växa i!

Föreningen är stabil med god ekonomi och kvm/belåning om 3524 kr.

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. I området finns även vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.