BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Kampkärrshöjden 7

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • 2.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Kampkärrshöjden 7!

Här finner vi den perfekta minivillan, beläget i en lugn och naturskön miljö. Huset erbjuder två mysiga sovrum som ger gott om plats för både familjen eller paret som jobbar hemma! Det helkaklade badrummet kombinerar stil med funktionalitet, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt.

Köket öppnar upp möjligheter för kulinariska äventyr, medan den inbjudande braskaminen i vardagsrummet skapar en varm och ombonad atmosfär under kyligare dagar. Här kan du njuta av lugnet och den rogivande omgivningen. Inte nog med det så finns även en gäststuga på tomten som vatten och avlopp är draget till, här kan bara din egen fantasi sätta stop för vad du vill göra.

Ute på de olika altanerna kan du spendera dagens alla härliga timmar, vare sig du vill sola, grilla eller bara koppla av med en bok. Altanerna samt det fantastiska uterummet erbjuder perfekta platser för både avkoppling och sociala tillställningar.

Denna minivilla på Kampkärrshöjden 7 är en idealisk tillflyktsort för dig som söker en harmonisk plats att ladda batterierna på, långt bortom vardagens stress.

Varmt välkommen att upptäcka denna lilla pärla – ditt framtida sommarparadis!

De varma sommardagarna spenderas helst vid vedasjön som ligger gångavstånd bort som sedan avslutas på altanen med familj och vänner!

Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning. Någon kilometer bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) som tar dig till Tungelstas serviceutbud med bla matbutik, restauranger, förskolor, skolor samt pendeltåg. Inte långt ifrån ert nya hem erbjuds havs och båtliv, ridanläggningar, flertalet andra badsjöar, vandringsstigar och mycket annat.