BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Prästgårdsgränd 8

  • 2.5 rum och kök
  • 63 kvm
  • 3.030.000 kr / Såld
  • 1009
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av områdets absolut bästa 2,5:a med egen ingång och tydlig "radhuskänsla"! Här har man 63 välplanerade kvadratmeter, lägenheten har även 2 riktigt bra uteplatser, en på vardera sida så man kan följa solen under dagen. Hela lägenheten är i toppskick och varje detalj är noga genomtänkt.

Det fina köket har generösa arbetsytor och en rejäl matplatsdel för ca. 6 personer. Modern och snygg stil rakt igenom, den fina bänkskiva som även sitter som stänkskydd är pricken över i:et. Den intilliggande hallen erbjuder har bra plats för förvaringsutrymmen och vid sovrummet har man en stor klädkammare med plats för massor av förvaring. Vardagsrummet ligger i ljust och fint västerläge och här kan man både ha rejäl soffgrupp och extra matplatsdel för större sällskap. Går man ut på den enorma uteplatsen så har man den perfekta solplatsen under större delen av dagen. Uteplatsen har både altandelar och gräsmatta så passar perfekt för både sittgrupp och grill, lekplats samt solplats med sköna stolar. Vidare in i lägenheten har man det stora sovrummet som delats av till 2 separata rum. Perfekt för den som önskar ett barnrum eller ett arbetsrum. Detta rum kan såklart med enkla medel återställas till ett stort härligt sovrum genom att ta bort mellanväggen. Sist men inte minst har man badrummet. Renoverat och modernt med allt man kan önska sig. Här finns WC, badkar,golvvärme (el), tvättmaskin, stort handfat med kommod undertill och spegelskåp ovan. Genomgående har lägenheten fina golv och en sober färgsättning.

Populär Brf med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken, har låg belåning samt 10 hyresrätter (dold tillgång) kvar!

Trots sitt lugna läge så har man endast några minuters promenad till Älvsjö Torg, där det finns ett fullt serviceutbud med restauranger, butiker och oslagbara kommunikationsmöjligheter. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm C på under 10 minuter. En bonus till det centrala läget är att man kan njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan. Ett stenkast ifrån lägenheten ligger också den fina Solbergaskogen med trevliga stråk för promenad och jogging.

Planerad visning i augusti.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!