BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Voxnegränd 17

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

- Smakfullt renoverad
- Ingen insyn
- Högst upp i huset
- Stor balkong med två dörrar
- Stabil BRF med god ekonomi
- Stenkast till Nackareservatet
- Tunnelbana och buss 

Kan detta vara Bagarmossens finaste trea? Missa inte chansen att se denna smakfullt renoverade pärla belägen på omtyckta Voxnegränd! Högst upp i huset kliver ni in i bostaden som renoverats med eftertanke och fingertoppskänsla. Genomgående så finner ni ett hem helt utan insyn, generösa fönster som inbringar ljus och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående holländsk parkett genom hela bostaden, fina kulörer på väggarna, platsbyggda garderober och en rejäl klädkammare definierar bostaden.

Köket har renoverats med känsla och erbjuder generös arbetsyta och gott om förvaring från golv till tak. Vacker bänkskiva i stenkomposit möter en varm grön ton i detta kök. Här finns även en komplett maskinpark med vitvaror från Siemens och Smeg. Köksön binder samman kök och vardagsrum i en fin symbios. Dessutom nås bostadens stora balkong både från kök och vardagsrum genom två separata dörrar. Balkongen är en naturlig förlängning av bostaden och här är det lätt att hänföras av utsikten över takåsar och grönska. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för hela familjen.

Bostadens erbjuder även två rejäla sovrum med gott om förvaring i garderob och rymlig klädkammare. Badrummet är fräscht med ny inredning och erbjuder vardagslyxen med tvättmaskin. Smakfullt. Utöver förvaringen i bostaden tillhör två separata förråd bostaden. 

Detta är ett hem för er som ställer krav på ert boende och passar paret, såväl som den växande familjen! Ett boende i bästa läge med Nackareservatet ett stenkast bort, centrum och tunnelbana nås på någon minuts promenad, dessutom bor ni i en av Bagarmossens mest trivsamma föreningar!

Från Bagarmossen tar ni er enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når ni på ca 15 minuter. Med buss 161 tar ni er även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte detta smakfulla hem! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 3 av 3, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 0692. Föreningen Brf Voxnan.

Ekonomi

Månadsavgift 6 166 kr (Värme, vatten och internet via Ownit ingår). Andel i föreningen är 0.6864775 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). Antal personer: 3. Angivna driftskostnader är baserade på säljarens faktiska kostnader med 2 vuxna i hushållet och 1 barn. Driftskostnader förändras beroende på antal personer i hushållet, avtalstyp och leverantör.

Lägenhetens nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer huvudsakligen från föreningen senaste årsredovisning samt uppgifter inhämtade från lägenhetsutdraget.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Byggnadsår
1954

Föreningen
Brf Voxnan bildades år 2002. Föreningen består av 172 lägenheter varav 6 upplåts med hyresrätt. I föreningen finns också 9 hyreslokaler. Marken innehas med tomträtt. Föreningen har installerat solelanläggning. Det primära syftet med den är att driva föreningens gemensamma tvättstuga ett steg mot en hållbarare och miljövänligare bostadsrättsförening.

Från 1 april höjs avgiften med 3%. Inga andra höjningar är planerade, uppgifter från styrelsen 2024-02-16.

Utförda renoveringar
1990-talet genomfördes ett stambyte
2003 fiberbredband installerades till varje lägenhet
2012 renoverades balkongerna
2013 renoverades trivsellokalen och en övernattningslägenhet installerades
2014 spolades stammarna
2017 renoverades fasader med tilläggsisolering och samtliga fönster byttes
2020 Stamspolning
2021 Renovering hiss Voxnegränd 1
2021/2022 Byte av horisontella avloppsstammar, renovering av elledningar och gemensam armatur, övergång till gemensam IMD-mätning för elhandel, installation radonfläktar, utglesning av träd
2022/2023 Fasadrenovering på Voxnegränd 17s gavel, högtryckstvätt tak, inrättande av bottentömmande kärl för hushållssoppor och matavfall
2023/2024 Byte av horisontella stammar

Tv och bredband
Föreningen är ansluten till TV via Tele2. Bredband via Ownit fiberuppkoppling som ingår i månadsavgiften.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns en övernattningslägenhet samt en trivsellokal som kan bokas av medlemmarna. I trivsellokalen finns också en vävstol. Även bytesrum och välutrustat hobbyrum finns.

Tvättstuga
Föreningens tvättstuga är belägen på Voxnegränd 7-9. Fyra maskingrupper finns varav samtliga har tillhörande torktumlare och torkskåp. Dessutom finns mangel och en grovtvättgrupp.

Övrigt
Till lägenheten hör ett matkällarförråd och ett källarförråd.

Parkering
I föreningen finns 13 garageplatser 10 parkeringsplatser och 1 MC-plats (separat kö). På gatan råder boendeparkering enligt skyltning via Stockholmsstad om ca 300 kr/månad.

Försäkring
Brf Voxnan har tecknat en gemensam tilläggsförsäkring för alla bostadsrätter i föreningen.

Överlåtelseavtal
En överlåtelseavgift tas ut om 1313 kronor.

Pantsättningsavgift
En pantsättningsavgift tas ut om 525 kronor per pant.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Rumsbeskrivning

Allmänt
Bostaden genomgått en totalrenovering med ändrad planlösning, nya ytskikt och golv i samtliga rum. Golvparketten är från Tarkett i holländskt mönster och väggarna har målats och tapetserat. Golven är hårdvaxoljade för att ge en slitstark, lättskött och vacker yta. Innerdörrarna har betsats och behandlats med hårdvaxolja. 

Entréhall
Hallen välkomnar er in till bostadens samtliga rum. Här finns plats för ytterkläder och skor. Klinkergolvet går i stilrent Terazzomönster mot ljus tapet med linnestruktur. Golvvärme är installerat, även säkerhetsdörr. 

Kök 
Hemmets hjärta! Här ser ni ett kök som renoverats till perfektion med högkvalitativa material, smarta lösningar och i en trevlig köksö som förenar både kök och vardagsrum. Den extra djupa bänkskivan i stenkomposit och den undermonterade diskhon ger en elegant samt funktionell arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av en komplett maskinpark med fullstor kyl och frys, ugn med ångfunktion, diskmaskin och extra bred spishäll. Samtliga vitvaror är från Siemens exklusive kolfilterfläkten som är från Smeg. Även Plejd belysning är installerat där ni kan styra belysningen enkelt via mobilen såväl som släcka med strömbrytare. Förvaring finns det gott om i över- och underskåp från golv till tak. Belysningen under överskåpen är snyggt infälld och skapar en varm atmosfär. Flertalet eluttag har finns i köket, både vid spisen, vid diskhon och på köksön. Allt för en bekväm och maximal funktionalitet. 

Vardagsrum 
Rymligt  och ljust vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Köksön förbinder dessa två rum på ett socialt och trivsamt sätt. Här finns gott om plats för matbord med stolar, soffa, tv och andra möblemang om så önskas. Den generösa balkongen har två dörrar, en från vardagsrummet samt en från köket. 

Balkong 
Oslagbar balkong med otrolig utsikt över takåsar och grönska! En given plats från tidig morgon till sen kväll. Här finns plats för odlingar och sittplatser. 

Sovrum 1
Bostadens största sovrum som erbjuder ett läge helt fritt från insyn med vy mot trädens grönska. Gott om plats finns för möblering av stor dubbelsäng. Det finns gott om plats för förvaring utöver den smakfulla klädkammaren som byggts i samband med att en ingång sattes igen för bättre nyttjande av planlösningen. Klädkammaren har ett praktiskt hyllsystem (Ikea/Elfa) och monterad belysning. 

Sovrum 2 
Bostadens andra sovrum är lätt att möblera med både säng, skrivbord och förvaring om så önskas. Här finns en platsbyggd garderob. Även här vetter fönster mot trädens grönska. 

Badrum 
Badrummet är fräscht och stilrent med uppdaterad inredning så som kommod, spegelskåp och en eldriven handdukstork. Här finns även en modern duschblandare, tvättmaskin från 2021 och ett praktiskt vädringsfönster. 

Förråd 
Till bostaden hör ett matkällarförråd och ett källarförråd.