BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hörningsnäs - Huddinge

Alvägen 20

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett renoverat, supertrevligt gavelradhus i ett mycket populärt område nära sjön Trehörningen på en lugn återvändsgata med ingen genomfartstrafik. Villan består av fyra halvplan i souterräng med en totalyta på 100 kvm, 93 kvm boarea och 7 kvm biarea fördelat på fyra rum och kök samt källare. Här finner ni också ett ca 28 kvm stort inglasat uterum samt en drygt 30 kvm stor trädäckad altan i anslutning till uterummet. Gaveltomten är plan och lekvänlig med både fruktträd och fina blomsterarrangemang. För den odlingsintresserade lämpar sig tomten också väl. På tomten finns också en redskapsbod. Strax utanför tomten på baksidan finns en stor plan gräsyta med både gungställning och stationär utegrill där grannarna kan ordna trevliga tillställningar vid t ex midsommar. På framsidan finner ni plattsatt tomt med bl.a. två parkeringsplatser och plats för en utegrupp.
Kan det bli bättre?

Entréplan
Kliver man in i huset passerar man först den trevliga förstukvisten på utsidan innan man kommer in i den trivsamma hallen med klinkergolv och golvvärme. I hallen finns det bra med plats för ytterkläder och skor. 
Till vänster om hallen ligger den ljusa rymliga tvättstugan. Utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk bänk med bra arbetsytor samt även fjärrvärmeväxlaren. Tvättstugan renoverades 2023.
Till vänster om hallen ligger ett bra sovrum.

Övre plan
En halvtrappa upp från hallen finner ni det övre planet. 
Här ligger ett stort ljust vardagsrum med med en härlig rymd då det är högt i tak och stora fönsterpartier mot den trevliga trädgården och allmänningen. Här finns en öppen spis för trevliga stunder.
I lugnt läge mot trädgården finner ni också ett bra sovrum, husets master bedroom. I anslutning till sovrummet finns en praktisk klädkammare.
På övre plan finns också en gästtoalett med wc och handfat.

Souterränplan
Går man ner en halvtrappa från hallen kommer ni till souterrängplanet. 
Då kommer man först till ett ljust och rymligt matrum med matplats för 9 – 10 personer som ligger med öppen planlösning till det snygga och praktisk arbetsköket som renoverades 2020.
I direkt anslutningen till matrummet ligger ett bra sovrum och ett badrum med kakel och klinker som renoverades 2022. I badrummet är det både vattenburen- och elektrisk golvvärme.
Från arbetsköket når ni ett stort härligt inglasat uterum som förlänger sommaren på både vår-och höstkanten. Uterummet är ca 28 kvm stort. Detta är en perfekt plats att umgås på riktigt många. 
I anslutning till uterummet finner ni en drygt 30 kvm stor trädäckad altan. Detta är en underbar plats att umgås på och njuta av eftermiddagssol, ja ända fram till solens nedgång. Här kan man spela biljard på biljardbordet som ingår i köpet, grilla eller kanske bara chilla lite i loungegruppen i kvällssolen. Sedan har man bara något trappsteg ner till den stora lekvänliga tomten.
Kan det bli bättre!

Källarplan
En halvtrappa ner från souterrängplanet ligger källarplanet. Till vänster om trappan finns en del som nuvarande ägare använder som en liter verkstad och till höger om trappan finns en del som nuvarande ägare använder som förråd.

Parkering
Det finns parkeringsplats för två bilar på tomten plus en bil i garagelänga.

Tomt
På framsidan är tomten plattsatt med plats för två bilar och en utegrupp.
På gaveln av huset finner ni en trappa ner till tomten på baksidan. På bägge sidor av trappan finns trevliga rabatter i avsatser.
På trädgårdssidan består tomten av en plan lekvänlig gräsmatta. Då det är ett gavelhus är tomten större än de andra tomterna och därmed en dröm för familjer med lekande barn men även en dröm för den odlingsintresserade då det finns gott om plats för egna odlingar. På tomten finns också en friggebod för bra redskapsförvaring.

Övrigt
- En robotgräsklippare ingår i köpet.
- Biljardbordet ingår i köpet.

Detta fina gavelradhus måste ni uppleva på plats!