BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 19D, pl2

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

De sociala ytorna har ljusgråa väggar och ekparkettgolv. Köket, från Vedum, har vita släta skåpluckor och matchande stänkskydd. Utrustningen är från Siemens och inkluderar induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Bänkskivan är av ljus laminat och det finns inbyggda spotlights under överskåpen som ger extra lyx. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social atmosfär med plats för både soffa och matplats. Generell takhöjd om 2,6 m.

Sovrummet har ekparkettgolv och ljusgrå väggar. Det finns gott om utrymme för en stor säng samt övriga möbler. Ljusinsläppet kommer från ett västervänt fönster. Förvaring sker i en skjutdörrsgarderob.

Den västervända och lummiga uteplatsen nås från sovrummet. Den är rymlig och lättmöblerad, med eftermiddagssol. Vetter mot föreningens innergård.

Badrummet har vita kaklade väggar och grå klinkergolv. Utrustningen inkluderar WC, handfat, duschhörna och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanpå samt ett vägghängt skåp. Extra förvaring finns i en svart kommod och spegelskåp. Bekvämligheter inkluderar golvvärme, handdukstork och dimbara spotlights.

Hallen har ljusgrå väggar och grå klinkergolv. Det finns gott om förvaringsutrymme i en stor garderob och plats för avhängning till höger om garderoben. Här finns det Säkerhetsdörr. Säljaren disponerar av ett externt källarförråd.