BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Östra Finnbodavägen 13B

  • 4 rum och kök
  • 132 kvm
  • 11.495.000 kr / Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Oerhört centralt och attraktivt belägen våning med New York-känsla alldeles utanför tull. Bostadens läge erbjuder den optimala och eftertraktade kombinationen av ett tyst rofyllt boende i lugnt kvarter och en tidsbesparande bekväm närhet till precis allt man behöver och kan önska sig. Varmt välkommen till denna härligt ljusa, smakfulla och extremt välplanerade 4:a som även kan bli en riktig 5:a med fyra bra sovrum!

Smakfullt helrenoverad våning i väldigt fint och väl omhändertaget skick med bl a riktig säkerhetsdörr, snyggt kök med helt komplett vitvarupark samt fräscha badrum med skön golvvärme och tvättmaskin med torktumlare i den separata tvättstugan.

Från vardagsrummet nås våningens imponerande utsikt! Mycket ljust och trevligt läge tack vare att samtliga fönster som vetter mot Djurgården och dess böljande vågor nedanför, dels att boendemiljön är så fridfull och helt ostörd, dels att bostadens perfekta läge och generösa fönsterpartier ger den fantastiskt ljusinflöde samt dels att den ligger utan störning utifrån i ett ogenerat läge med magnifik utsikt mot vatten och himlen som ger en skön känsla av frihet. Med Gröna Lund, Skansen och Kungliga slottet som utsikt har du helt klart ett utav Stockholms häftigaste vyer!

I närområdet finns nämligen både bra shopping, fräscha gym, mysiga kaféer, restauranger och barer. Kollektivtrafik med många bussar, samt det charmiga alternativet att pendla med båt in till stan för vidare förbindelser. Dessutom även ett flertal grönskande parker och Mälarens glimrande rogivande vatten med idyllisk strandpromenad.


Yteffektiv och välplanerad 4:a som på bra vis rymmer allt och består av ett stort vardagsrum, ett funktionellt kök, ett luftigt möblerbart allrum, tre bra sovrum för dubbelsäng, en hall för ytterkläder, två väldisponerade duschrum/wc, fullt utrustad tvättstuga samt en rejäl terrass och det finns även gott om förvaring i bostaden.
Stiligt och historiskt anrik byggnad med inbjudande entré som ligger väl indraget från gatan med en bred och fin förgård med träd, buskar framför huset. Omfattande renoveringar från 2015 är redan gjorda i huset som nu är i gott skick.

En välskött och äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och normal skuldsättning som äger den friköpta tomten, d v s ej tomträtt och således ingen tomträttskostnad.
OBS! Säljarna av bostaden erbjuder möjligheten till köparen att själv välja mellan omgående, normalt eller sent tillträdesdatum.
Varmt välkommen på visningarna och att höra av dig med eventuella frågor!

BOSTADENS LÄGE
Här bor du i ostört läge ett stenkast från innerstaden med närhet till allt. För mer information om närområdet se information nedan.

BOSTAD
En snygg, fräsch, representativ och hemtrevlig våning med ursprung och historia från 1967 som utgör ett lyckat exempel på en bostad som är konverterad till modern funktionell standard men med den äldre, charmiga, tidstypiska detaljer bevarade, främst exteriört. Med andra ord en karaktärsfull bostad med moderna detaljer.
Verkligen ett fint och trivsamt hem att njuta av, att vara stolt över och att längta hem till!

SKICK
Våningen är i mycket fint och inflyttningsbart skick och utgör i dagsläget en snygg och fräsch bostad som är smakfullt totalrenoverad varav en majoritet av ytskikt och material är från 2015. Omhändertaget på ett mycket varsamt sätt av en enda ägare, där många av materialvalen/färgvalen är gjorda av professionella inredare.


PLANLÖSNING
En extremt välplanerad, lättmöblerad och funktionell 4:a som passar utmärkt för både par och småbarnsfamiljer, eftersom den på bra vis inrymmer allt man behöver och kan önska sig i en bostad.
Våningen består av 4 rum samt ett kök, en hall, två duschrum/wc, flertalet inbyggda garderober och en stor uteplats, där bostadens optimalt placerade 132 m² är fördelade på ett väldigt logiskt och genomtänkt sätt. Till bostaden hör också ett stort förråd, vilket inrymmer massor av skrymmande saker.

ALTERNATIV PLANLÖSNING
Om så skulle önskas kan bostaden även göras om till en bra, yteffektiv och fullgod 5:a med fyra riktiga sovrum. Förändringen är mycket enkel och var i sitt ursprung tänkt att vara precis så som den alternativa planritningen visar på.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Lägenhetsnummer 1104. Föreningen Brf Nacka Saltsjöterrassen 37:13.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk FTX. Fönster: 3-glas. Eldstad: Nej.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Ownit.

Ekonomi

Pris 11.495.000 kr / Utgångspris. Månadsavgift 13 440 kr (Värme, Vatten ingår. Obligatorisk tilläggsavgift för bredband 199 kr/månad ingår ej). Andel i föreningen är 5.356 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Lägenhetens nettoskuldsättning

1 456 822 kr Enligt årsredovisning 2023

FASTIGHET
Kooperativa Förbundet, KF, startade 1935 ett livsmedelslaboratorium i Stockholm. 1962 fick laboratoriet ansvar för kontrollen av KF:s nya egna märkesvaror Goman och Winner och behövde större lokaler. Projektering började då för en ny laboratoriebyggnad på Nackas norra kustremsa.
Tegelhuset som klättrar upp i sluttningen stod färdigt 1967. Byggnaden inrymde även ett provcharkuteri. KF:s arkitektkontor och arkitekt Joen Sachs valde att ge huset en terrassform med en kontrasterande hög och smal kontorsdel.
Laboratoriet var beräknat att kunna utföra 60 000 livsmedelsanalyser årligen. Verksamheten var uppdelad på fyra avdelningar; en produktteknisk, en kemisk, en bakteriologisk samt en utvecklingsavdelning.
I kontorsdelen fanns även bibliotek och ett smakrum/provkök. Provcharkuterifabriken låg i delen mot Finnbodavägen med lastportar i anslutning till vägen.
1981 byggdes byggnaden om till Gomans huvudkontor, exteriören behölls i stort sett oförändrad förutom att några nya fönster togs upp på östra och västra fasaderna. På 2000-talet kom byggnaden att kallas för ”Point-huset” efter det företag som bedrev verksamhet där fram till 2007.
Därefter stod huset tomt i flera år tills ombyggnationen påbörjades för lägenheter 2012. Några år senare, i slutet på 2015, var det åter dags för inflyttning i denna unika fastighet

GJORDA RENOVERINGAR/ÅTGÄRDER
Bostadsrättsföreningens hus är i dagsläget i mycket gott skick, då många och omfattande renoveringar/åtgärder redan är gjorda i och med fastighetens ombyggnation år 2015.
2015 - Totalrenovering fastighet
2017 - Trädgårdsanläggning
2019 - Nytt cykelrum färdigställt, ommålning av alla korridorer
2020 - Entrégården byggts om så att plats skapats för sittbänkar, cykelparkering samtidigt som sophanteringen har omdisponerats så att matavfall och hushållssopor separerats. Vidare har utomhusparkeringen försetts med 10 eluttag för laddning av elbilar.
2021 - OVK (Obligatorisk ventilationskontroll)
2022 - Energiklassning av fastigheten, löpande underhåll av ventilation och el
2023 - OVK (Obligatorisk ventilationskontroll)
2023 - Kanalrensning och injustering av ventilation
2023 - Förbättring av stenläggning på föreningens mark

KOMMANDE RENOVERINGAR/ÅTGÄRDER
Det finns inga planer eller beslut på underhåll/renoveringar då huset är i gott skick. (2024-07-03) Dock kommer huset även fortsättningsvis renoveras löpande och även om akut behov skulle uppstå såklart.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Nacka Saltsjöterrassen 37:13 är en modern och välskött bostadsrättsförening som bildades år 2012 och äger fastigheten Sicklaön 37:13 sedan 2015, i Nacka församling strax utanför Stockholms innerstad.
Föreningen består i dagsläget av 23 st bostadslägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt.

GARAGE/PARKERING
Parkering finns med 7 platser ute (med laddstolpar) samt 17 platser i garage precis intill. I garaget finns även plats för MC. Månadsavgift 1000 (ute) samt 1500 (garage). Fjärrkontroll till garageport kan köpas till av medlem (f.n 400:-)

För medlemmarnas gäster finns tre parkeringsplatser utomhus nära entréerna där även medlemmar med garageplats kan ladda vid behov.

ÄGANDEFORM
Föreningen äger den friköpta fastigheten Sicklaön 37:13, d v s fastigheten innehas ej med tomträtt och således behöver föreningen inte betala någon tomträttsavgäld.

ÄKTA BRF
Brf Nacka Saltsjöterrassen 37:13 är ett äkta privatbostadsföretag, d v s en så kallad "äkta bostadsrättsförening" och kommer så förbli.

AVSKRIVNINGSMODELL
Denna bostadsrättsförening använder linjär/rak avskrivningsmodell vid bokföring av byggnadens avskrivning, d v s den avskrivningsmodell som Bokföringsnämnden föreskriver.

EKONOMI
Bostadsrättsföreningen har stabil och god ekonomi. Föreningen har en normal skuldsättningsgrad, trots fastighetens utmärkta skick. Man har under de senaste åren tagit höjd för omvärldens förändrade ekonomiska läge och alla befarade avgiftshöjningar är redan gjorda. Således är ambitionen och förhoppningen att kunna sänka avgifterna redan under 2025.

MÅNADSAVGIFT
I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår både värme och vatten. Det tillkommer en kostnad om 199 kr/mån inklusive moms för snabbt bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni via fiber från Ownit. Denna kostnad är obligatorisk och betalas till bostadsrättsföreningen via den sedvanliga månadsavin, på vilken denna kostnad är specificerad.

KABEL-TV
Kabel-tv är sedan länge installerat i huset och i bostaden finns så kallat "tre-hål-i-väggen-uttag" med tillgång till både kabel-tv, bredband och telefoni via Tele2. I månadsavgiften till bostadsrättsföreningen ingår ett bra basutbud av kabel-tv från Tele2. Ännu fler kabel-tv-kanaler samt bredband och telefoni kan köpas som tillägg från Tele2. Se gärna https://www.tele2.se/ för ytterligare information och priser.

BREDBAND/IP-TELEFONI
Även äkta bredband via optisk fiberkabel är indraget i huset och i bostaden finns ett fiberuttag med tillgång till både bredband, IP-telefoni och kabel-tv via Telenor. Föreningen har förhandlat fram ett fördelaktigt gruppavtal för leverans av bredband och IP-telefoni från Telenor, vilket innebär att de boende för endast 125 kr/mån har tillgång till både snabbt bredband via fiber (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni. Denna kostnad är obligatorisk och betalas till bostadsrättsföreningen via den sedvanliga månadsavin, på vilken denna kostnad är specificerad.
Ännu snabbare bredband samt IP-tv kan köpas som tillägg från Telenor. För ytterligare information och priser, vänligen besök https://www.telenor.se/

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
I samband med försäljning/köp samt pantsättning av bostadsrätt har bostadsrättsföreningar enligt lag rätt att ta ut en överlåtelseavgift om 1433 kr (d v s 2,5 % av gällande prisbasbelopp 57 300 kr) respektive en pantsättningsavgift om 458 kr (d v s 0,8 % av gällande prisbasbelopp 57 300 kr). Köparen står för överlåtelseavgiften och eventuell pantsättningsavgift.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner delat medlemskap, men ägarandelarna ska uppgå till minst 10 %.

JURIDISK PERSON
Föreningen accepterar ej juridiska personer (företag) som köpare/medlemmar.

FÖRENINGSINFORMATION
För ytterligare information om föreningens ekonomi och verksamhet, se gärna bifogad årsredovisning för räkenskapsåret 2023.
Föreningen har även en informativ hemsida på Internet, med adressen https://saltsjoterrassen.booet.se/.

INFORMATION TILL SPEKULANTER
Samtliga uppgifter i denna presentation är grundade på information lämnad av antingen bostadssäljaren, bostadsrättsföreningens styrelse eller bostadsrättsföreningens ekonomiska förvaltare.
Genomgripande förändringar av en bostadsrättslägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller t ex ingrepp i bärande väggar, installation av eldstad, flytt av badrum/wc och flytt av kök.

NETTOSKULDSSÄTTNING
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen. För närvarande är nettoskuldsättningen 1 456 822 kr.

Rumsbeskrivning

UTEPLATS
Från köket har man utgång till bostadens underbara uteplats via helglasad dörr, vilket gör att du enkelt kan husera större sällskap i anslutning till kök och servering.
Uteplatsen ligger mot lummig växtlighet som sommartid är vackert grönskande och tack vare dess läge idylliskt fridfull och tyst.
Tack vare uteplatsens optimala läge i så har den massor av skön sol på sig från tidig morgon till sen lunch med en härlig återkomst för nedgång på sommaren och då kan man alltså äta både sen frukost, lunch och middag i solsken.
Eftersom denna uteplats ligger fritt och det därför inte finns någonting bredvid den så har man en skön fri känsla överlag på uteplatsen. Dess höga och öppna läge i kombination med dess layout gör den också mysigt privat och ogenerad.
Uteplatsen är väl tilltagen och den kan rymma dubbla sittgrupper samt avslappnande solstolar samt grillar med tillbehör utan att på något sätt kännas trångt. Dessutom finns här utebelysning längs med fasaden samt eluttag.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från den helglasade fönsterväggen med häpnadsväckande utsikt!
Vardagsrummet är både ogenerat, tyst och ostört tack vare det fria läget mot rofylld innergård.
Härligt stort och luftigt vardagsrum med en rejäl takhöjd, vilken ger rummet skön rymd. Här ryms på bra vis både vardagsrumsmöbler, mediamöbel med tv/dvd/stereo och bokhyllor samt även en matplats för både små och stora sällskap.
Det är ett representativt vardagsrum med vacker fiskbensmönstrad ekstavsparkett av hög finsk kvalitét, väggar i fräscht vitt, vit dimmerströmbrytare samt vitmålat tak.

SOVRUM
Rymligt möblerbart sovrum med en himmelsk utsikt. Detta underbara sovrum med utsikt över majestätisk mark och ett enormt ljusinsläpp tack vare glasväggar ut mot vattnet definierar känslan av ro.
Rummet går givetvis att nyttja som arbetsrum, hemmakontor, tv-rum, bibliotek, läsrum eller lekrum för barn. Här finns även möjlighet till avskärmning för ytterligare sovrum (se alternativ planritning). Det är ett stiligt möblerbart allrum med vacker fiskbensmönstrad ekstavsparkett vitmålade väggar samt vitmålat tak.

UTSIKT
Från uteplatsen likt det mindre sovrummet som vardagsrummet har du en utsikt få förunnat. Många menar på att Stockholms närhet till vatten gör det till Nordens Venedig. Här får du den direkt på första parkett! Med Kungliga Djurgården som granne mitt emot kan du njuta av morgonkaffet eller aftondrinken till utsikten av Gröna Lund, Skansen eller Prins Eugens Waldermarsudde. Här behöver du inte betala något inträde för Allsång på skansen utan kan njuta från direkt från vardagsrummet. Så luta dig tillbaka i fåtöljen och njut av det Fogelströmska galleriet framför dig.

SOVRUM/KONTOR
Rymligt möblerbart allrum som är centralt beläget mitt i våningen med gott om ljusinsläpp från en extra dörr ut till lägenhetens uteplats. Tack vare dels dess storlek, dels det rikliga ljusflödet samt den rymdgivande takhöjden så ger dessa faktum sammantaget det möblerbara allrummet en skön luftighet.
Allrummet passar perfekt att nyttja som t ex arbetsrum, hemmakontor, tv-rum, bibliotek, läsrum eller lekrum för barn. Om istället ytterligare förvaring skulle föredras så passar det även perfekt att placera ett flertal lösa garderober här alternativt platsbygga en stilig garderobsvägg från golv till tak.
Det är ett stiligt möblerbart allrum med vacker fiskbensmönstrad ekstavsparkett vitmålade väggar samt vitmålat tak.

DUSCHRUM/WC
Stort och rymligt badrum med ljus slipad Carraramarmor i sin helhet. Handfat med väggfast spegelskåp ovanför. Dessutom finns här praltisk avlastningshylla. Vägghängd toalett vilket underlättar för städning och renhållning. Duschutrymmet är väl tilltaget med vattenfallsdusch samt handtagsmunstycke innanför trendiga glasväggar. Belysning i form av spottar i taket samt en klassisk utformad vägglampa ovanför spegeln. Vidare finns även uppvärmd handdukstork samt möjlighet till förvaringsmöbel.

KÖK
Köket är specialdesignat och platsbyggd av Katrineholm snickeri. Tack vare dess öppna känsla och smarta planerade utformning kan du nyttja köket för både sociala syften i form av uppställningsyta alternativt bar men även som det praktiskt tilltalande köket det faktiskt är. En väl tilltagen köksö med diskho, diskmaskin samt förvaringsskåp på ena sidan och trevlig sittplatser på andra sidan. Den andra sektionen av köket har integrerad kyl och frys samt induktionshäll med inbyggd integrerad kolfilterfläkt samt ytterligare förvaring under en ledig bänk med gott om arbetsytor.
Köksluckorna är stilfullt lackade i mörkt grå kulör (NCS-S7500 N). Mellan de två kökssektionerna ligger ett grått stengolv från Jämtland, likt det i hallen. Bänkskivorna är gedigna ljusa kompositskivor av högsta kvalitet.
Från köket tar du dig enkelt ut till uteplatsen alternativt mot vardagsrummet naturliga matplats med gott om utrymme för ett större sällskap.

MASTER BEDROOM
Ljust sovrum med rikligt ljusinsläpp från parfönster åt västsydväst via vilket man har idyllisk utsikt mot grönskande trädtoppar, vackra äldre hus, takåsar samt den rogivande himlen, inte minst från sängen.
Sovrummet är både ogenerat, knäpptyst, helt ostört och dessutom morgonsvalt tack vare det höga och fria läget mot det rofyllda atriumet som fungerar som en mindre innergård med naturlig närhet och underbart ljusinsläpp, vilket innebär att det aldrig kommer in besvärande morgonsol i sovrummet.
Luftigt sovrum meden rejäl takhöjd, vilken ger rummet skön rymd. Här ryms på bra vis t ex dubbelsäng, två nätta nattduksbord, väggmonterad sovrums-tv.
Sovrummet har lyxig förvaring i form av inbyggda garderober, en för varje part samt överskåp för ytterligare komfortabel förvaring.
Sovrummet är trendigt i mörka grå rogivande färger rogivande färger samt den naturskönt fiskbensmönstrade ekstavsparketten.
Privat beläget i lägenheten med en härligt glasvägg ut mot atriumet gör detta till ett optimalt planerat sovrum!

DUSCHRUM/WC 2
Stort och rymligt badrum med grön slipad Carraramarmor i kulören grön vrede från Guatemala i sin helhet. Handfat med väggfast spegel ovanför. Vägghängd toalett vilket underlättar för städning och renhållning. Duschutrymmet är väl tilltaget med vattenfallsdusch samt handtagsmunstycke innanför trendig glasväggar. Belysning i form av spottar i taket samt en klassisk utformad vägglampa ovanför spegeln. Vidare finns även uppvärmd handdukstork samt möjlighet till förvaringsmöbel. Detta något mindre badrum ligger precis privat inhyst innanför lägenhetens Master Bedroom helt ostört.

HALL
Välkomnande hall med en rejäl takhöjd, vilken ger hallen skön rymd.
Direkt när man kommer in i hallen infinner sig en förväntning på vad som komma skall, eftersom man redan här möts av ett stilfullt grått stengolv från Jämtland. I en hall vill du ha gott om förvaring, här får du sex dubbla inbyggda garderober som är djupa och höga med hyllplan, klädkrokar och dubbla klädstänger för förvaring av massor av kläder, skor och accessoarer från golv till tak. Dessutom finns här en ljud-/brand- och inbrottsklassad säkerhetsdörr med vit insida.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett förråd som båda nås smidigt och torrskodd tack vare att de ligger i samma uppgång som saluförd bostad. Förrådet är omgärdade av stålburar och rymmer de massor av skrymmande saker.
Samtliga förråd i föreningen ligger mellan 4-7 kvm med en god takhöjd.

CYKELFÖRVARING
I föreningen finns ett stort gemensamt cykelrum inomhus bakom låst dörr. Det finns även möjlighet att förvara och låsa fast cyklar utanför entrén.

BARNVAGNSFÖRVARING
Ovan nämnda cykelförråd rymmer även barnvagnar. Noterbart är att fastigheten har hiss vilket givetvis underlättar hanteringen av dessa.

STÄDNING
Städning av trapphus och övriga gemensamma utrymmen sköts av städfirma, ej av medlemmarna.

Områdesbeskrivning

LÄGE/NÄROMRÅDE
Varmt välkommen till ett av Nackas bästa bostadslägen. Toppläge med en utav stans absolut häftigaste utsikter.
Saluförd våning erbjuder den optimala och eftertraktade kombinationen av ett attraktivt och centralt läge med ett knäpptyst och fridfullt boende i en helt ostörd bostad, belägen med fri havsutikst med en rofylld och lummig innergård precis under.
Mer praktiskt och smidigare än såhär blir det inte. Ett väldigt bekvämt och funktionellt boende i lugna och trygga kvarter med tidsbesparande närhet till precis allt man behöver och önskar sig i form av bl a extremt bra kollektivtrafik, mängder av populära restauranger, mysiga kaféer, trendiga barer, hotell-lounger med internationella miljöer, bra mataffärer med generösa öppettider, massor av välsorterade butiker, alla typer av serviceinrättningar, fräscha träningsanläggningar/gym, många konstgallerier samt anrika teatrar, med mera.
Det är även ett ypperligt läge om man uppskattar promenader eller springturer längs med underbara utsikter och omgivningar längs med havet.
I närområdet finner du även Sickla Strandbad med sandstrand och godkänt badvatten och utmed Sicklasjöns rogivande vatten löper den idylliska strandpromenaden/joggingstråket som leder vidare genom Järlasjön.
Vidare har man promenadavstånd till genuin gårdsmiljö från 1500-talet vid Lilla Sicklagården i Nackareservatet.
Barnfamiljerna i huset uppskattar verkligen den barnvänliga och trygga boendemiljön samt den praktiska närheten till stora parker, välutrustade lekplatser, utomhusbad, bra förskolor samt välrenommerade grundskolor och gymnasium.

Med andra ord är detta ett väldigt passande boende för både par och barnfamiljer tack vare den bekväma närheten till allt vardagen behöver, till allt fritiden söker och till allt festen önskar.
Se gärna länken till "Guide till Nacka" för ytterligare information om Nacka.
https://www.nacka.se/uppleva--gora/an/

AFFÄRER OCH RESTAURANGER
Sickla Köpkvarter ligger nära med sitt stora affärs- och restaurangutbud (fler än ca 150 butiker) samt Saluhall och bio. Däribland Urban Deli och Voltaire samt Erssons fisk. Här finns även gym (SATS och Friskis & Svettis), systembolag, ICA Kvantum, Willys, apotek, biograf och Åhléns m.fl. I Sickla Köpkvarter finns dessutom Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Populära Lekland finns dessutom för barn i alla åldrar. Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter, ligger också nära.

Hammarby Sjöstad finns inom ett bekvämt gångavstånd med sitt stora utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker.  Det är även nära till Södermalm.

KOMMUNIKATIONER
Bekvämt nära till extremt goda allmänna kommunikationer, eftersom bostaden är belägen längs med vattnet när Slussen.
Tack vare detta har man från bostaden tidsbesparande närhet till förekommande kollektivtrafik i form av både många bussar (bland annat 422 och 469 som går till Slussen) samt den charmiga upplevelsen att ta båten från Finnboda in till stan i forma av båtlinje 80.
Med bil kommer man snabbt ut på både E4 och E20 samt ner i Södra Länkens tunnel härifrån.