BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 10, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • 7.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen är denna fantastiska fyra till salu som bjuder på ett generöst gavelläge, fin vy och utsikt över Årsta.

Här får du genomgående smakfulla tillval och materialval allt i tidlös design och ett härligt  ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Genomtänkt planlösning som optimerar din vardag, här kan du se fram emot ett lyxigt och bekvämt boende.

Den fantastiska inglasade balkongen lockar till långa soliga dagar och kvällar med vänner samt imponerande solnedgångar över horisonten. Inbjudande stor balkong som rymmer både matplats, loungehäng och planteringsmöjligheter.

Inbjudande öppen planlösning mellan vardagsrum och kök för sociala tillställningar. Det generösa och rymliga köket är hjärtat av hemmet, med plats för stora sällskap och trevliga sammankomster, Här finns det gott om plats för liv och stök till både vardag och fest. Köket är utrustat med dubbla ugnar, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys i fullhöjd, induktionshäll och fläkt. Dekorativ mosaik ovan granitbänkskivan och stilrena köksluckor.

Mysigt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp och ytterligare möblering om så önskas. Stora fönsterpartier längs väggen som fyller rummet med naturligt ljus och erbjuder en vidsträckt utsikt.

Lägenheten rymmer också tre välplanerade sovrum, alla smakfullt inredda och insynsskyddade belägna samt med utsikt. Varav masterbedroom med badrum ensuite med dusch, handfat med kommod och och badrumsskåp. Bra förvaring via en välinredd klädkammare.

Ytterligare ett rymligt badrum med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring  och avställningsyta. Belysning med dimmer och extra ljusramp

 Hall med inbyggda garderober med skjutdörrar samt garderober i anslutning till sovrummen.

- Härliga social ytor
- Smakfullt kök
- Generös balkong med plats för möblemang ooch odlingar
- Tre sovrum
- Två badrum
- Nyproducerad 2017, hiss i huset
- Högt och ljust läge
- Garage i huset
- Stabil förening som äger marken
- Gemensam takterrass
- Tvärbana ett stenkast bort
- Nära natur och service

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.