BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Stapelgatan 5, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 81.5 kvm
  • 7.325.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Otroligt fin trea som är både bekväm och vacker. Den här charmiga bostaden har två balkonger som fångar solen hela dagen och erbjuder en fantastisk utsikt över Småbåtshamnen och Hammarby Sjö. Läget vid småbåtshamnen och kajen ger lägenheten en speciell atmosfär.

Hemmet är ljust och inbjudande tack vare sitt läge och det generösa avståndet till andra byggnader. Med stora fönster i två riktningar får du naturligt ljusinsläpp året runt, vilket skapar en riktigt härlig atmosfär. Genomgående i hela lägenheten ligger mattlackad enstavsparkett i ljus ek. Samtliga väggar och tak målades om 2022 i hemtrevliga kulörer samt nyinsatta rullgardiner i samtliga rum.

Köket och vardagsrummet är väl sammanlänkade och erbjuder gott om plats för umgänge. Köket är modernt med stora arbetsytor och förvaringsmöjligheter, inklusive ett extra skafferi som idag används som arbetsrum. En av balkongerna ligger precis bredvid köket, perfekt för att njuta av morgonsolen och utsikten. Köket är renoverat 2022 med Marbodal-luckor samt nya vitvaror. Kyl och frys från Electrolux samt diskmaskin från Siemens.

Vardagsrummet är rymligt, idealiskt för avkoppling och middagar, och leder ut till den andra balkongen som har utsikt över hamnen och vattnet, där solen skiner hela dagen.

Bostaden har två stora sovrum. Ett sovrum rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i garderober. Det andra sovrummet används för närvarande som barnrum med god plats för två barnsängar samt lek.

Det stora och moderna badrummet är komplett med dusch och bra förvaring samt en ny tvättmaskin från Bosch, vilken installerades 2022.

Det finns i lägenheten gott om förvaringsutrymme med flera garderober.

Dessutom finns ett stort förråd i källaren och möjlighet att hyra extra förråd från föreningen för att organisera dina ägodelar smidigt.

På våren och sommaren kan du utnyttja de två balkongerna för grillmiddagar och avkoppling utomhus.

Närheten till vattnet och den lugna atmosfären gör detta till en mycket trivsam plats att bo på.

Brf Sjöstadspiren består av 5 huskroppar med 100 lägenheter samt 5 lokaler som hyrs ut till bland annat restauranger och ett bageri, vilket medför stabila intäkter för föreningen.

Föreningen har en stabil ekonomi med låga månadshyror, gemensamhetsel som resulterar i lägre energikostnader för både föreningen och lägenhetsinnehavaren, stort källarförråd, övernattningslägenhet för 350 kr/natt samt parkeringsgarage med laddmöjlighet.

Föreningen har gjort stora investeringar i bergvärme och solpaneler, vilket hjälper till att hålla nere kostnaderna för lägenhetsinnehavarna. Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.