BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Wollmar Yxkullsgatan 10, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 9.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med balkong & fungerande eldstad!

Stilfull och modernt renoverad 3:a med balkong mot vacker innergård. Här finns dessutom 2 st badrum och en fungerande eldstad. Högt placerad på 2 1/2 tr med hiss, social öppen planlösning och två bra sovrum.

Här kommer lägenheten du inte kan missa! Ta chansen att förvärva denna unika och charmiga lägenhet på en utav Södermalms mest populära adresser precis intill attraktiva Mariatorget.

Bostaden erbjuder två badrum, en balkong som vetter mot föreningens lugna innergård och fungerande öppen spis i köket, grunden för en magnifik tillvaro. Stilsäkert renoverad med kombination av vackra tidstypiska detaljer bevarade och modern interiör. Rummen är rymliga med genomgående gedigna materialval. En layout som är utöver det vanliga. Intrycket är modernt och här finns flertalet smarta lösningar i form av kommandostyrd belysning, integrerad köksutrustning i arbetshöjd och en extra kran i köket med vattenkokare. Dessutom har lägenheten mycket god förvaring i form av en praktisk hall med en extrayta för avhängning och skor. I stora sovrummet har ena väggen helt platsbyggd förvaring med elfasystem bakom skjutdörrar. Fastigheten är i gott skick och har närhet till kommunikation med Mariatorgets tunnelbana i samma byggnad samt pendeltåg ifrån Stockholm Södra station på fem minuters gångavstånd. Runt husknuten har du charmiga kvarter med trendiga butiker, caféer och restauranger. Föreningen är välskött med mycket låga avgifter och låg belåning. Måste upplevas!