BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Sikvägen 16

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns verkligen chansen att forma ditt eget drömboende i populära Brf Laken i Tyresö. Ett stenkast från Tyresö centrum där det finns alla tänkbara butiker och restauranger och övrig service. Man har också promenadavstånd till Tyresö golfbana samt simhall och gym. Denna lägenheten ligger också lugnt och ostört till i området. En underbar balkong i perfekt sydvästläge.

Hallen är rymligt och bra med bra avhängningsmöjligheter. Köket är också stort med stor matplats för hela familjen. Många skåp erbjuder bra förvaring med originalluckor samt diskbänk i rostfritt stål. Kyl/frys och elspis med ugn. Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, wc och handfat.

Två bra sovrum finns med gott om plats för både sängar och förvaring. En stor klädkammare ger extra bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta. Här finns ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och utgång till en stor balkong i helt perfekt sydvästläge. Hiss finns. Lägenheten är i behov av uppfräschning