BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 98 3tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 2.720.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu säljes denna riktigt fina 2a på mycket väldisponerade 43 kvm i bästa sydvästläge. Modernt kök, snyggt stambytt badrum och en härlig balkong med sol från morgon till kväll. Föreningen är mycket stabil och välskött utan lån. Här bor du i ett mysigt och naturnära läge med närhet till Årstaviken och Södermalm. Det är endast en kort promenad ner till mysiga Årsta torg där du finner en välsorterad matbutik, flera gym, barer, fik och välkända restauranger, så som Två Små Svin.

Till Årstaskogens lummiga naturreservat promenerar du på endast en minut. Runt hörnet går bussen till Gullmarsplan var ca 5:e minut, och Södermalm är endast en kort cykeltur bort. Lägenheten är mycket välplanerad med flera charmiga originaldetaljer. Här kan du flytta in och trivas från första dagen.

- Mycket välplanerad
- Ljust sydvästläge med eftermiddagssol
- Välskött förening - skuldfri
- Högst upp i huset
- Låg avgift

*****
Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med utgång till suverän balkong i bästa sydvästläge, sol under hela dagen och mot kvällen. Stora fönster med generöst ljusinsläpp och rummet har ett flertal möbleringsmöjligheter, flexibelt och charmigt. 

*****
Kök
Fullutrustat och renoverat kök med fönster mot föreningens trevliga innergård. I köket finns allt som du kan tänkas behöva som mästerkock och även en diskmaskin.

*****
Sovrum
Rogivande sovrum med fönster mot lugn innergården. Här har du plats för både dubbelsäng och förvaring i garderob och platsbyggda skåp. 

*****
Badrum
Stambytt fint badrum med dusch, wc, handfat, golvvärme. Tvättmaskin torktumlare smart integrerat i skåp hallen. 

*****
Hall
Välkomnande hall med bra utrymme för kläder och förvaring.  Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkommen på visning!