BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högbergsgatan 76 B, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 96 kvm
  • 8.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en stor och luftig hörnlägenhet (möjlig 4:a) med inbyggd balkong i soligt läge. Lägenheten är unik och belägen i en solid förening med ett optimalt läge på Södermalm. Här finner ni allt ifrån stora rum, generöst med förvaringsmöjligheter, social planlösning, gästtoalett och badrum.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober samt plats för ytterkläder och skohylla. I anslutning till entrén finner ni även en stor klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Vidare in i lägenheten finner lägenhetens hjärta - vardagsrummet! Detta rum är omgivet av flera fönsterpartier och släpper därför in ett otroligt ljus i lägenheten. Här finns gott om plats att möblera fritt. Från detta rum når ni den soliga balkongen som vetter mot en park. Här finns gott om plats för balkongmöbler, odlingar och växter. Tack vare att infravärme är installerat på balkongen kan ni sitta på balkongen lång in på hösten. I anslutning till vardagsrummet når ni ett otroligt tornrum som passar alldeles utmärk att använda som matsal. Nuvarande ägare använder detta rum som läshörna.

Från vardagsrummet samt hallen nås köket. Även detta rum har vinklade och stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för middagsbord invid fönstren. Köket har gott om förvaring bakom vita köksluckor samt generöst med arbetsyta på en tålig bänkskiva av komposit sten. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, micro, häll, ugn, fläkt, fullstor kyl och frys. 

Lägenhetens två sovrum är båda väl tilltagna och har gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. I anslutning till ett av sovrummen finner ni en stor klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg och mycket mer!

Badrummet är smakfullt renoverat med badkar, tvättmaskin, kommod, wc och handfat. Lägenheten är även utrustat med en gästtoalett. Ni finner golvvärme i både badrummet samt gästtoaletten. 

Detta är sammantaget en perfekt lägenhet som passar såväl paret som stora familjen. Detta är en lägenhet med optimalt läge och solid förening med god ekonomi!

Missa inte denna visning!