BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Serenadvägen 1A

  • 2 rum och kök
  • 43.5 kvm
  • 2.760.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Serenadvägen 1A – Utmärkt tvåa i hjärtat av Nacka
Serenadvägen 1A, en exemplariskt välplanerad tvåa på 43 kvm, perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med närhet till allt. Denna pärla ligger tre våningar upp från gatan och erbjuder ett insynsskyddat läge med en solig balkong i söderläge – den perfekta platsen för avkoppling och härliga dagar i solen.

Öppen planlösning: Ett rymligt och luftigt kök/vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar och mysiga hemmakvällar. Köket är smart utformat i vinkel med gott om arbetsyta och förvaring.

Sovrum: Ett lugnt och rogivande sovrum med en klädkammare som uppfyller alla dina förvaringsbehov.

Badrum: Helkaklat, modernt och rymligt badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, praktiskt placerade under en arbetsbänk som ger extra yta för tvätthantering.

Läget: Serenadvägen 1A ligger mitt emot Nacka Forum, ett shoppingcenter med ett omfattande utbud av butiker, restauranger och serviceställen. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom är kollektivtrafiken oslagbar med busshållplatsen precis intill och den kommande tunnelbanestationen som kommer att ta dig till T-centralen på endast 12 minuter.

Detta är en bostad som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet på bästa sätt. Missa inte chansen att bo i en av Nackas mest centrala områden. Varmt välkommen på visning – ditt nya hem väntar!