BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Grusåsgränd 14

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • 868
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans! Äntligen en stor 3,5:a till salu på populära Äppelgården i Enskede. Hiss och stor inglasad balkong. Perfekt fritt ostört läge. Lågt belånad förening. Fina golv och målade väggar. Det kan inte bli bättre! Nära både till fin natur och City!

Det första som möter en är en rymlig hall med gott om plats för den stora familjens kläder. Det finns också en stor klädkammare.

Vardagsrummet är mycket stort och ljust. Gott om plats för soffa, soffbord och stort matbord. Utgång till en underbar inglasad balkong i helt fritt ostört läge.

Två bra och rymliga sovrum finns med gott om plats för nödvändigt möblemang. Lägenheten har också ett halvrum till i mitten som passar perfekt som ett tredje sovrum eller hemmakontor.

Köket är mycket smakfullt renoverat. Fin bänkskiva med vackert trendigt kakel ovan. Vita skåpsluckor och många skåp erbjuder bra förvaring. Kyl/frys samt diskmaskin och spishäll. Inbyggd ugn. Stor matplats även här med otrolig utsikt över Globen

Badrummet är smakfullt renoverat och mycket rymligt. Fint klinkergolv och helkaklade väggar. Badkar, wc och handfat.

Källarförråd finns.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 2, hiss finns. Föreningen Brf Appelgarden, Kv Dalen 5.

Ekonomi

Månadsavgift 5 150 kr (värme, vatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 450 kr/mån (5 400 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 3.

PARKERING: Finns att tillgå genom Stockholms Stads Parkering samt kan man stå efter vissa vägar med boendeparkering.

FÖRRÅD: Källarförråd finns.

TVÄTTSTUGA finns i separat byggnad på gården.

GEMENSAMHETSLOKAL finns i separat byggnad på gården

KOMMUNIKATIONER: Med tunnelbana från T-Sandsborg eller T-Blåsut är restiden till Stockholms innerstad ca 5 minuter. Bussförbindelser passerar större delar av söderort och går till Gullmarsplan, Kärrtorp, Farsta, Bandhagen, Älvsjö, Skärholmen och Älta samt Tyresö.

TV: Comhem eller av Bahnhof via fiberanslutningen.

BREDBAND: 1000 Mbit obligatoriskt tillägg på 149 kr

Områdesbeskrivning

Äppelgården i Enskededalen är en grönskande fin gård i direkt anslutning till Enskede-villaområde. Gården är välskött och mycket fin med härlig grönska

I direkt anslutning till området så har man också Nytorpsfältet med fina grönområden som lämpas utmärkt för långa promenader. På fältet ligger också Nytorpsbadet. Vill man ha friluftsliv så breder sig Nackareservatet ut sig bl.a. med golfbana inom 15 minuters promenad. Det är ett av landets mest besökta friluftsområden med allt vad det kan erbjuda. Gå gärna in på www.nackareservatet.se

Generellt är det lugnt i området men storstadens puls finns på 10 minuters avstånd med tunnelbana.
Gångavstånd till tunnelbanan, flertal förskolor, skolor, bibliotek, ICA-butik, Pressbyrån, grill, torghandel, apotek, simhall, sjukhus, restauranger och caféer gör livet enkelt och roligt.

Globen som kvällstid lyser i olika färger syns från området och lockar med stort utbud av shopping. I närheten finns även Nackareservatet med vackra promenadstråk, badsjöar och golfbanor.

Tele2 arena ligger också i närheten med ett mycket stort utbud av både restauranger, upplevelser och uteliv.