BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Sandalettgatan 26

  • 3.5 rum och kök
  • 79 kvm
  • 4.510.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en rymlig och stilren 3,5a byggd 2022 med flera tillval gjorda. Bostaden karaktäriseras av öppna ytor, generöst ljusinsläpp och materialvalen ger en känsla av lyx. Snyggt grått kök med knoppar matchande lägenhetens mörka parkettgolv. Stort badrum med marmorinspirerade kakel och klinker. Balkongen med gott om sol har alla förutsättningar för trevliga dagar med hela sällskapet.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober, varav den ena med spegeldörrar. Snyggt mörkt parkettgolv och vitmålade väggar. 

Kök
Modernt grått kök i vinkel med integrerade vitvaror och gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin, induktionshäll, fläkt, micro och ugn. Öppen planlösning till vardagsrummet och plats för matbord invid fönstret. Matchande knoppar till det mörka parkettgolvet. 

Vardagsrum
Socialt rum med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Alkov
Använd alkoven utefter behov, idag är det en trevlig öppen planlösning och ett kontor. För den som behöver ett extra sovrum sätter du enkelt upp en vägg.

Balkong
Stor balkong i sydöstäge med plats för sittmöbler och planteringar. Önskar du inglasning finns den möjligheten.

Sovrum 1
Det största sovrummet är kvadratiskt och lättmöblerat för dubbelsäng och sängbord. Parkett på golvet och vitmålade väggar. En skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2
Ett sovrum perfekt för enkelsäng och skrivbord. Parkett på golvet och vitmålade väggar. 

Badrum
Stort och snyggt badrum med marmorinspirerade kakel och klinkerplattor. Utrustat med wc, dusch med glasväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.