BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östberga - Älvsjö

Älvsåkersgränd 10 1tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • 2.075.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en lägenhet i bästa sydvästläge på balkongen och utsikt mot grönskande skogsparti - kan vara ett av Östbergas bästa läge. Oslipad diamant, renoveringsbehov, en lägenhet som behöver lite kärlek och omsorg - kärt barn har många namn. Denna lägenhet behöver en hjälpande hand för att uppnå sin forna glans helt enkelt. 

Badrummet stambytt och fint, läget suveränt. Kök och ytor kommer en köpare troligtvis vilja sätta sin egen prägel på. 

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en generös balkong i bästa läge var man i lugn och ro kan njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

- balkong i sydvästläge
- generös planlösning
- renoveringsbehov
- välskött förening, belåning ca 6 074 kr/kvm
- närhet bussar

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande skogsparti och utsikt över trädtopparna. 

KÖK
Ett kök i behov av renovering. Allt fungerar men en köpare kommer vilja sätta sin egen prägel på köket. 

SOVRUM 1 & 2
Rofyllda sovrum, generösa med plats för extra förvaring och garderober om så önskas. I rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Garderobsvägg i det större rummet. 

BADRUM & GÄST-WC
Utmärkt renoverat badrum med badkar, handfat. Separat gäst-wc. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring om så skulle önskas. Utmärkt förvaring i garderobsvägg.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.