BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Finntorp

Becksjudarvägen 45, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 3.495.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Becksjudarvägen 45 i Nacka!

Drömmer du om ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med charmiga originaldetaljer? Då har du hittat rätt. Denna fantastiska lägenhet på Becksjudarvägen 45 erbjuder allt och lite till.

Renoverad i ljusa toner
Vid första anblick möts du av ljusa, fräscha ytor som skapar en inbjudande och harmonisk atmosfär. Här har man tänkt på varje detalj för att skapa en trivsam boendemiljö.

Modernt kök
Det fräscha köket lämnar inget att önska. Utrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsyta, kan du här njuta av problemfri matlagning med en stort matplats intill som gör detta till en perfekt plats för trevliga middagar med familj och vänner.

Rymligt vardagsrum med balkong
Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Härifrån når du balkongen i söderläge, där du kan njuta av solen under större delen av dagen – en underbar plats för morgonkaffet omgiven av lummig grönska.

Två stora sovrum
Lägenheten erbjuder två stora sovrum, båda utrustade med platsbyggda garderober. Här finns gott om förvaring och en lugn plats för återhämtning.

Praktisk entréhall
Entréhallen är utrustad med en tilltaget stor garderobsvägg med skjutdörrar som erbjuder generöst med förvaringsutrymme och håller ordning på ytterkläder och skor.

Välskött förening
Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med en skuld på endast 2 755 kr/kvm.

Denna lägenhet på Becksjudarvägen 45 är ett utmärkt val för dig som söker ett hem med hög standard och bra läge. Här kan du njuta av både komfort och stil i en trivsam och harmonisk miljö både invändigt och utvändigt.

Välkommen på visning – ditt nya drömhem väntar på dig!