BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Möregatan 10, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 29 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en underbar och välplanerad funkislägenhet på populära Möregatan! Här finner ni tidsenliga funkisdetaljer, en härlig takhöjd som skapar rymd och ett ljuvligt ljusinsläpp från stora och vackra fönster. Precis runt hörnet från Rosenlundsparken ligger denna lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Ett komplett hem att kunna flytta in i direkt! 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder i form av hatthylla samt en smart och yteffektiv walk-in closet med linneskåp, städskrubb och generös klädförvaring. Vidare in i lägenheten finner ni stora fönsterpartier som ramar in hela vardagsrummet som i övrigt är luftigt och enkelt att möblera. Tack vare en snygg smidesvägg får ni undan sängen i sovalkoven och skapar ett mysigt sovrum med ljusinsläpp. Även i köket finns ett fönster som släpper in rikligt med ljus. Här kan ni laga mat och blicka ut över Möregatans grönskande träd. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita köksluckor samt maskinell utrustning så som induktionshäll, fläkt, ugn, kyl och frys. Badrummet är helkaklat och stambytt 2010 och utrustat med WC, dusch med duschväggar, kommod, handdukstork samt förberett för att kunna installera tvättmaskin. Föreningen har god ekonomi med låg belåning och i huset finns tvättstuga, bibliotek samt en underbar takterrass med kvällssol! 

Lägenheten är belägen en trappa upp i huset, och tack vare den generösa takhöjden upplevs den som högt över marknivå. Här bor du på en lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga och lummiga kvarter med direkt närhet till pulsen. Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller det stora utbudet av restauranger och shopping i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Dessutom ligger lägenheten på promenadavstånd till Årstavikens badmöjligheter och grönskande kolonilotter. Lägenheten ligger vidare på gångavstånd från både gröna och röda linjen, samt Stockholms södra, vilket gör kommunikationsmöjligheterna till utmärkta för att snabbt ta dig vart du vill i staden.

Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder – välkommen på visning av denna fantastiska lägenhet!

Lägenheten är registrerad som 1 rok men disponeras idag som 1,5 rok.