BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Zinkensdam

Brännkyrkagatan 92, 3,5 tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna yteffektiva 1:a med stort kök och vackra fönsterpartier. Ni bor i södermalmspärlan Zinkensdamm med flera populära kvarterskrogar samt Svedjan Bageri runt knuten.   

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter.  Vidare finner ni ett underbart allrum med stora och klassiska fönsterpartier från 30-talet som släpper in ett fantastiskt ljus i lägenheten. Här finns gott om plats för soffgrupp, säng samt övrigt möblemang. Allrummet har en perfekt nisch för sängen mellan två garderober i original.   

Köket är mysigt och väl tilltaget. Där finns gott om arbetsplats på bänkskiva samt rikligt med förvaring bakom de vita köksluckorna. Även detta rum har vackra fönsterpartier och en inbjudande grön kulör pryder väggarna. Här finns plats för matbord samt övrigt möblemang. Köket är utrustat med kyl/frys, spis och ugn.   

Badrummet är fräscht och väldisponerat. Här finns duschhörna, wc, kommod och spegel. Detta är en underbar lägenhet belägen på populär adress på Södermalm i en fin förening med god ekonomi!   

Missa inte denna visning!