BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Blåsutvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Välplanerad tvåa
- Gavelläge med fönster i två väderstreck
- Ca 270 cm i takhöjd
- Balkong mot grönska
- Blåsutparken utanför dörren
- Takterrass och bastu i föreningen
- BRF som äger sin mark och med låg belåning (3 449kr/kvm)
- Optimalt läge mellan kommunikationer, natur och stadspuls

Nu saluförs denna stilrent tvåa, belägen fyra våningar upp i huset på Blåsutvägen 7!

Optimalt boende för såväl singeln som paret, tack vare den smarta planlösningen. Bostaden innehar en rymlig hall, stambytt badrum, renoverat kök, ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och ett härligt vardagsrum i gavelläge med utsikt mot Blåsutparken. Balkongen nås via vardagsrummet och blir ett naturligt extra rum under sommarhalvåret.

Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm.

Området kring Blåsut är expansivt och flera bra och trendiga restauranger och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Bonne Femme finns även på Blåsutvägen och erbjuder nybakat bröd och magiska bullar! I direkt anslutning till bostaden ligger lugna och sköna Blåsutparken, och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Slakthusområdet, Globen shopping, Avicii Arena och Tele2 Arena med utbud av gym (SATS), restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel.

Vamt välkomna på visning!